Geplaatst op 09/10/2018

Online krachtpatser van VOIPZeker

Online krachtpatser van VOIPZeker

Niet iedereen is even technisch of even bekend met de hele waslijst aan VoIP instellingen en functionaliteiten. Het zou jammer zijn als de online VoIP portaal dan ook nog eens erg moeilijk in elkaar zou zitten. In ieder geval, dat vinden wij bij VOIPZeker. In onze online VoIP portaal kan jij zelf eenvoudig alle aanpassingen doen in je VoIP centrale. Of je nou een doorschakeling wilt instellen of het keuzemenu wilt aanpassen, het kan allemaal simpel en snel.

Krachtig, effectief en efficiënt. Dat zijn de kenmerken van onze online VoIP portaal en daar zijn we zeer trots op. Het is niet zomaar een portaal, maar een portaal die volledig is ontwikkeld door VOIPZeker wat het uniek maakt in Nederland.

Wat dat betekent voor jouw, is dat wij bij het ontwikkelen van het portaal constant hebben gedacht hoe wij het jouw zo makkelijk mogelijk konden maken. Als we kijken naar de feedback die we dan krijgen over onze VoIP portaal, dan zit dat wel goed.

voip-portaal.png

De online VoIP portaal van VOIPZeker

Wat kan jij ermee?

Oftewel wat niet? Dankzij de drag-en-drop systeem is het mogelijk om snel en overzichtelijk een belplan op te stellen. Heeft iemand een leuke bijnaam op de werkvloer? Grijp je kans, ieder toestel of telefoonnummer kun je een naam geven!

Bij de optie ‘’schedular’’ kan je handmatig je openingstijden aanpassen. Dit kan je ieder moment zelf aanpassen, hoe het jou het beste uitkomt. Ook kan je hier een bericht plaatsen in de vorm van een mp3 bestand. Slaap je liever de volgende werkdag een beetje uit? Pas dan snel en simpel de openingstijden aan!

Wachtrijen en keuzemenu’s kunnen voor een groot deel het telefonie binnen jouw bedrijf ontlasten. Daarom is het ook handig dat dit snel te regelen en aan te passen is. Meer rust voor jouw en je personeel.

Voor ieder wat, functionaliteiten en mogelijkheden in alle smaken en kleuren, bovendien in een strak en overzichtelijk jasje. Wil je het VoIP portaal toch liever live zien? Vraag dan hier een demo aan!  Terug naar overzicht
Om uw ervaring te verbeteren maakt deze site gebruik van cookies.
Aanpassen
Prima!