Unieke auto provisioning van VOIPZeker

Een telefoon instellen duurde vroeger erg lang en vereiste technische kennis. Veel VoIP providers nemen dit voor jou uit handen maar voeren nog handmatige updates door. Het kan dus voorkomen dat jouw toestel niet over de juiste updates beschikt en je bij een storing vaak uren moet wachten op jouw lokale telefoonboer. VOIPZeker heeft daarom auto provisioning (automatische updates) in het leven geroepen, waardoor jouw VoIP toestellen altijd up-to-date zijn en je géén monteur bij storingen meer nodig hebt. Wat gebeurd er als wij op 1 knop drukken...?

Provisioning van een apparaat houdt in dat een toestel wordt voorzien van de juiste configuraties en updates, zodat deze perfect kan samenwerken met onze diensten. Je kunt een telefoon handmatig instellen of kiezen voor auto provisioning van VOIPZeker. Zo blijf je altijd up-to-date en online. zonder hier iets voor te hoeven doen!

Waar veel VoIP aanbieders VoIP toestellen handmatig instellen en updates doorvoeren, heeft VOIPZeker een uniek systeem ontwikkeld , waardoor het mogelijk is om voor 9 verschillende hardware fabrikanten auto provisioning door te voeren. Dankzij auto provisioning, oftewel automatische updates en configuraties, meldt jouw VoIP telefoon zichzelf aan op de correcte telefoonserver. Dankzij ons unieke systeem communiceert jouw VoIP toestel direct met de telefoonserver waarmee hij verbinding maakt en ontvangt direct de juiste instellingen. Al jouw VoIP toestellen krijgen updates en kunnen op afstand eenvoudig worden aangepast.

Partner merken waar wij automatische updates voor kunnen uitvoeren.

9 VoIP leveranciers - auto provisioning automatische updates VOIPZeker

Auto provisioning met 1 druk op de knop
Dankzij auto provisioning kunnen je werknemers of collega’s een telefoon instellen zónder technische kennis hiervoor nodig te hebben. Jouw VoIP toestellen ontvangen elke nacht nieuwe updates en settings. Zo kunnen wij duizenden instellingen automatisch doorvoeren en blijft jouw toestel altijd en overal up-to-date met de nieuwste firmware. Een groot voordeel is dat je bij VOIPZeker géén onderhoudskosten betaald. Wij kunnen op afstand met slechts 1 druk op de knop een toestel rebooten en voorzien van nieuwe instellingen door middel van bulkupdates.

Geen monteur en lange wachttijden
Door deze auto provisioning heb jij als klant géén monteur meer nodig en hoef je géén uren of dagen te wachten tot het probleem wordt verholpen. Bij VOIPZeker ben je in de meeste gevallen met 1 belletje binnen enkele minuten geholpen. Via ons systeem kunnen wij exact zien wanneer een toestel niet correct werkt of offline is en geeft direct hiervan een melding. Omdat alles geautomatiseerd is wordt het probleem direct aangekaart en kunnen onze experts het toestel op afstand inlezen en resetten. Niet alleen storingen worden binnen enkele minuten opgelost, maar wij kunnen ook direct aanpassingen op het toestel verrichten. Krijg je een nieuwe collega en wil je een extra naam in je display? Geen probleem, bel ons even op en wij passen dit per direct online voor je aan. 

Voordelen van auto provisioning (automatische updates) op een rij
 Géén monteur nodig bij storingen
 Een storing is binnen enkele minuten opgelost
 Altijd up-to-date met de nieuwste instellingen en firmware
 Geen handelingen of technische kennis vereist
 Geen onderhoud = kostenbesparing

Al onze telefonie wordt met Plug and Play i.c.m. auto provisioning geleverd, waardoor je in no time optimaal bereikbaar bent en blijft voor al jouw klanten. Bij bestelling van nieuwe VoIP telefoons configureren wij deze alvorens het versturen. Bij ontvangst kun je de toestellen simpelweg op de kabel aansluiten en zullen ze per direct werken. Bij het aansluiten halen deze toestellen de automatische updates binnen en hoef je geen extra handelingen te verrichten.

Wij spelen graag een adviserende rol en willen bedrijven erop attenderen om voor een compleet, maar eenvoudig te bedienen online telefooncentrale te kiezen. Wij hopen jou als klant te mogen verwelkomen en jou te overtuigen van onze geweldige service. Vraag naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar verkoop@voipzeker.nl

Gratis offerte

Bekijk ook

> Hoe kies je een vaste VoIP telefoon?
> Overstappen met nummerbehoud
> VOIPZeker als KPN alternatief