Makelaardij

Beter bereikbaar en efficiënter werken.
Verhoog omzet en mis nooit meer een telefoongesprek.

branch headphones

VOIPZeker staat garant voor een oplossing die het doet, betrouwbaar en veilig is.

Maar ook voor een oplossing die flexibel, kosteneffectief en duurzaam is!

Beter bereikbaar en meer omzet

De hypotheekrente staat laag en de huizenmarkt is volop in beweging. Met stijgende huizenprijzen en een sterke kopersmarkt worden huizen nog verkocht voordat ze te koop staan op internet. Als makelaar kun je je het niet veroorloven in deze snel bewegende markt een telefoontje en hiermee verkoopkans mis te lopen.

Altijd bereikbaar

Met de groei op de huizenmarkt hebben makelaars het drukken dan ooit. Telefonische bereikbaarheid is de succesfactor voor ieder kantoor. Door slimme routeringen met keuzemenu’s, afwezigheidsmeldingen en doorschakelingen naar de mobiel hoef je nooit meer verkoopkans en omzet te missen.

Voordelen

  • Beter bereikbaar door slim routeren
  • Kostenbesparing tot 40%
  • Wachtmuziek bij drukte
  • Keuzemenu voor iedere afdeling
  • Voicemail to email
  • Verhoogde klanttevredenheid
  • Vast op mobiel

Slimme voicemail

Verkopers die hun telefoon op “niet storen“ zetten krijgen ook geen oproepen meer binnen. Ze kunnen in alle rust het gesprek met de potentiele kopers afhandelen. Bellers kunnen dan worden opvangen in een voicemail met druktemelding. De ingesproken boodschap zal als mp3 worden gemaild. Deze mp3 kan op een rustiger moment worden nageluisterd en afgehandeld.

Openingstijden

Door de drukke agenda met bezichtigingen en open huizen hebben veel makelaars aangepaste openingstijden. Klanten die bellen worden met een slim keuzemenu op de hoogte gebracht van de openingstijden of doorverwezen naar de website voor het maken van een afspraak. Hierdoor kunnen de makelaars op ieder moment van de dag alle aandacht aan de potentiële kopers geven en worden ze niet onnodig gestoord in het verkoopproces.

VOORSPELBARE KOSTEN MET VRIJBELLEN NEDERLAND.

Voor een vast bedrag per maand kan je vrij bellen binnen Nederland.
Hierdoor kan je het budget voor het gehele jaar vastleggen en heb je geen verassingen meer.

WIL JE MEER WETEN?
Om uw ervaring te verbeteren maakt deze site gebruik van cookies.
Aanpassen
Prima!