VoIP telefonie voor verzamelgebouwen

Met het nieuwe werken is flexibiliteit ook van groot belang voor bedrijfsverzamelgebouwen.
Met een centrale VoIP oplossing heb je als verhuurder een alles-in-één pakket voor je huurders.

Dé beste VoIP oplossing voor verzamelgebouwen

Met onze krachtige Unite telefooncentrale beheer je snel en eenvoudig alle klanten in één overzicht. In geval van flexibele kantoorruimtes kunnen wij bij uitzondering maatwerk afspraken maken die aansluiten op je huurcontracten.

"VOIPZeker heeft ons veel werk uit handen genomen"

De goede prijs-kwaliteitverhouding gaf voor Kuiper Beleggingen uit Heemstede in 2015 de doorslag om met VOIPZeker in zee te gaan.

Het bedrijf verhuurt in hun hoofdkantoor ruimtes aan derden en dus moest internet en telefonie goed geregeld zijn. Het pakket van VOIPZeker bood uitkomst.

“We zijn nu bijna twee jaar verder en we zijn nog steeds zeer te spreken over de kwaliteit en service van VOIPZeker.”

Lees verder (PDF)

Voordelen VoIP telefonie verzamelgebouw

  • Eenvoudig in beheer
  • Één aanspreekpunt voor alle huurders
  • Ieder bedrijf zijn eigen belplan
  • Decentrale receptiepost
  • Flexibel en schaalbaar
  • Maandelijks opzegbaar

Betrouwbaar en zekerheid

Door het bundelen en aanbieden van internet en VoIP telefonie voor bedrijfsgebouwen geef je de huurders meer gemak en bedrijfszekerheid. Ook behoud je als beheerder meer grip op je gehele infrastructuur. Huurders kunnen zich concentreren op hun bedrijfsvoering en bij storingen heb je maar één aanspreekpunt, VOIPZeker.

Flexibele VoIP telefonie bedrijfsgebouwen

Door de wildgroei van aanbieders van flexibele werkplekken en tijdelijke kantoorruimtes, moet je als verhuurder ook mee in deze flexibiliteit. Op aanvraag kunnen wij bij uitzondering op maat gemaakte afspraken maken die aansluiten op de wensen, zodat verhuurders flexibel kunnen schakelen.

Klant worden bij VOIPZeker?

Kies voor de beste VoIP telefonie oplossing voor verzamelgebouwen van bedrijven.
Bekijk direct hoeveel jij per maand bespaart en stap binnen één werkdag over. Start direct met efficiënter werken.


Ja, ik wil bestellen

Zelf telefoonnummers uitkiezen

Je bent net gestart met je onderneming en opent je eerste kantoor in een verzamelgebouw voor bedrijven. Nu wil je nog bereikbaar zijn met een geweldige VoIP telefonie oplossing en hebt daarbij een zakelijk telefoonnummer nodig, zodat je bereikbaar bent voor je klanten. Telefoonnummers komen in alle smaken en maten. VOIPZeker is dé enige provider waarbij je zelf online telefoonnummers kunt uitkiezen. Wij hebben een grote voorraad regionale nummers en 085 nummers. Bepaal zelf de uitstraling van je bedrijf en kies een uniek en mooi VoIP nummer uit.


Bekijk telefoonnummers


Nummerbehoud

Heb je een zakelijk telefoonnummer die je wilt meeverhuizen naar VOIPZeker? Kies dan voor nummerbehoud en verhuis mee en ga in de meest gevallen binnen één werkdag online. Wij vragen nummerbehoud aan bij je huidige provider en verzorgen de gehele overstap. Bestel ons VoIP abonnement eenvoudig online en geef aan welke zakelijke telefoonnummers je wilt behouden.


Nummerbehoud aanvragen