Verzekering en assurantie

Met onze CRM integratie open je direct de cliëntenkaart en krijg je inzicht in uitgebreide rapportages. Beheer eenvoudig alle functies van je telefooncentrale en archiveer gespreksopnames.

branch headphones

VOIPZeker staat garant voor een oplossing die het doet, betrouwbaar en veilig is.

Maar ook voor een oplossing die flexibel, kosteneffectief en duurzaam is!

Beter bereikbaar en efficiënter werken

Als advocaten- of verzekeringskantoor is vlot contact en het accuraat bijhouden van cliëntgegevens van essentieel belang. Met de geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale zie je uitgebreide rapportages van alle gesprekken en wachtrijen. Door slimme doorschakelingen en gebruik van een simkaart ben je altijd bereikbaar op kantoor en onderweg.

Vast nummer op mobiele simkaart

Met de mobiele VoIP simkaart krijg je alle functionaliteiten van je online telefooncentrale op je mobiel. Hierdoor ben je altijd en overal bereikbaar op zowel je mobiele- als zakelijke vaste telefoonnummer en mis je geen enkel klantcontact.

Voordelen

  • Overzichtelijke rapportages door CRM integratie
  • Gebruiksvriendelijke telefooncentrale
  • Vast nummer op mobiel door simkaart
  • Flexibel doorschakelen
  • Fax to e-mail

Gebruiksvriendelijke telefooncentrale

Stel binnen enkele seconden je bereikbaarheid in met onze unieke click & drag telefooncentrale. Klik, sleep en verbind je wijziging in je belplan. Heb je bijvoorbeeld een afspraak buiten de deur of ben je op vaste dagen niet op kantoor dan pas je de doorschakeling eenvoudig aan vanaf ieder apparaat met netwerkverbinding.

CRM en rapportage

Met onze slimme CRM integratie open je direct cliëntkaarten en krijg je snel inzicht van realtime statistieken zoals wachtrijen en alle gesprekken, maar ook administratieve zaken. Archiveer automatisch opgenomen gesprekken en mis nooit meer belangrijke afspraken of belangrijke informatie.

VOORSPELBARE KOSTEN MET VRIJBELLEN NEDERLAND.

Voor een vast bedrag per maand kan je vrij bellen binnen Nederland.
Hierdoor kan je het budget voor het gehele jaar vastleggen en heb je geen verassingen meer.

WIL JE MEER WETEN?