VoIP voor Webshops

Of je nu een echte winkel hebt of een webshop thuis.
Met een vast telefoonnummer heb je een professionele en betrouwbare uitstraling.

Dé partner voor winkels en webshops

Met onze krachtige online portaal kun je snel en flexibel je bereikbaarheid verbeteren. Denk hierbij aan een keuzemenu, wachtrij, openingstijden of doorschakeling naar de mobiel als je niet op kantoor bent.

Beter bereikbaar

Voor een (online) winkel is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn, ook als je niet kantoor bent. Klanten verwachten een snelle offline reactie op online acties. De reactie tijd moet een kwestie van uren zijn, niet van dagen. Anders bestellen ze ergens anders.

Voordelen

  • Altijd en overal bereikbaar
  • Flexibel doorschakelen
  • Call-me-back integratie op website
  • Voicemail to email
  • Wachtrij meldingen
  • Bel mij terug integratie

Vast op Mobiel

In onze krachtige portaal kun je met tijdsintervallen vooraf instellen wanneer je vaste nummer doorgeschakeld is naar je mobiele telefoon. Hierdoor mis je geen oproep van een bellende klant meer. Uiteraard kun je deze ook doorschakelen naar de voicemail. Deze krijg je als mp3 in je mailbox en kun je overal beluisteren en hierop acties uitzetten.

Betrouwbaar en professioneel

Omdat veel webshops op de zolderkamer beginnen, hebben ze vaak nog geen vaste telefoon. Met een vast telefoonnummer oog je groter en kom je professioneler en betrouwbaarder over. Je kunt zelfs je eigen 085 nummer uitkiezen en direct activeren.

VOORSPELBARE KOSTEN MET VRIJBELLEN NEDERLAND.

Voor een vast bedrag per maand kan je vrij bellen binnen Nederland.
Hierdoor kan je het budget voor het gehele jaar vastleggen en heb je geen verassingen meer.

WIL JE MEER WETEN?