VoiP telefonie voor webshops

Geef je webshop een professionele uitstraling met een zakelijk nummer.
Beheer zelf de bereikbaarheid van je webshop en kies voor slimme functies zoals een keuzemenu of vast op mobiel

Onze VoIP telefonie oplossingen voor webshops

Webshops schieten tegenwoordig uit de grond. Als eigenaar van de webshop is belangrijk om een snelle, effectieve en betrouwbare webshop te zijn. Je wilt je onderscheiden en klanten op een vriendelijke manier helpen. Wij leveren VoIP telefonie voor webshops met unieke functies om jou het leven makkelijker te maken. Met een keuzemenu filter je oproepen, zoals vragen over levertijden, retourneren en garanatie. Je kunt de vragen van de klanten eenvoudig beantwoorden met vooraf ingesproken meldingen en kun je openingstijden instellen met slimme doorschakelingen naar je mobiele telefoon.

Keuzemenu - efficiënter werken

Voor een webshop is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn en wil je efficiënter werken. Met een keuzemenu straal je meer professionaliteit uit en help je klanten door de juiste informatie te geven over retourneren, producten en bestellingen.

Dankzij professionele telefooncentrale functies ben je als webshop optimaal bereikbaar en werk je overzichtelijk op drukke momenten omdat gesprekken goed worden opgevangen.

Voordelen VoIP voor webshops

  • Altijd en overal bereikbaar
  • Efficiënter werken door centrale functies
  • Call-me-back integratie op website
  • Vast op mobiel integratie
  • Wachtrij meldingen
  • Webhooks

Vast op mobiel - simkaart

Altijd bereikbaar op kantoor, thuis en onderweg. Met de Vast op Mobiel simkaart koppel je een mobiel- en vast nummer aan één simkaart. Bepaal zelf met welk nummer je uitbelt. Buiten openingtijden liever niet bereikbaar? Schakel oproepen door naar je bedrijfsvoicemail en ontvang ingesproken berichten per e-mail.

Bekijk simkaarten

Betrouwbaar en professioneel

Omdat veel webshops op de zolderkamer beginnen, hebben ze vaak nog geen vaste telefoon. Geef je bedrijf een landelijke en professionele uitstraling met een 085 nummer .

VOIPZeker heeft een unieke service in Nederland waarbij je zelf een mooi VoIP telefoonnummer naar wens uitkiest. Kies het nummer uit, sluit deze af en ga binnen 5 minuten online.

Nummer uitkiezen

Klant worden bij VOIPZeker?

Bekijk direct hoeveel jij kunt besparen en kies voor VoIP telefonie dat meegroeit met jouw webshop. Vol overgave helpen wij webshops met het inrichten van hun telefonie tot jij helemaal tevreden bent en bereikbaar bent voor jouw klanten.


Bereken je kosten