VoIP telefonie voor zzp en starters

Zorgeloos bellen en gebeld worden met professionele telefonie die meegroeit met je bedrijf. Wij helpen jou met het optimaal instellen van je zakelijke VoIP telefonie en bereikbaarheid van je bedrijf en collega's.

All-in VoIP telefonie pakket voor zzp

Als zzp'er en starter wil je efficiënt werken en ga je voor een zakelijke en professionele uitstraling voor je bedrijf. Je wilt dan ook optimaal bereikbaar zijn op kantoor, thuis en onderweg en wil je klanten bellen met een regionaal- of 085 telefoonnummer, in plaats van mobiel. Kies voor een all-in telefonie pakket inclusief telefooncentrale, veel functionaliteiten en nationaal bellen. Kies direct een mooi telefoonnummer uit en geniet binnen 5 minuten van de beste VoIP telefonie voor zzp en starters.

Professionele uitstraling

VOIPZeker is de enige provider van Nederland waar je vooraf een mooi telefoonnummer kunt uitkiezen. Wil je klanten in de buurt bedienen, dan is een regionaal telefoonnummer een mooie oplossing.

Wil je het groter aanpakken, geef je bedrijf een landelijke en professionele uistraling door een 085 telefoonnummer te kiezen. Kies direct een nummer uit en ga binnen 5 minuten online.

Voordelen VoIP voor zzp

  • Vast telefoonnummer op mobiel ontvangen
  • Lage vaste kosten per maand
  • Professionele uitstraling
  • Meer dan 25+ functies
  • Nummerbehoud en nieuwe nummers

Mobiele VoIP simkaart zzp

VOIPZeker brengt het beste van 2 werelden samen, namelijk dat van vaste telefonie en mobiele telefonie. Door gebruik te maken van onze vast op mobiel integratie wordt je simkaart volledig opgenomen in je Unite telefooncentrale. Bellen en gebeld worden met je vaste zakelijke nummer en privé nummer op 1 simkaart, zonder gebruik van app's.

Bekijk simkaarten

Flexibel ondernemen

In de online portaal kun je simpel en snel de bereikbaarheid aanpassen. Heb je bijvoorbeeld een afspraak buiten de deur of ben je op vaste dagen niet op kantoor dan pas je de routering gemakkelijk aan. Als je gebruik maakt van een softphone met een headset op je laptop kun je daarmee zelfs in het buitenland bellen met je vaste nummer.

Klant worden bij VOIPZeker?

Voor een vast laag bedrag per maand geniet je van nationaal bellen en 25+ online telefooncentrale functies
Kies zelf een telefoonnummer uit en ga binnen één werkdag online. Al 11.000+ bedrijven gingen je voor.


Bereken je kosten

Persoonlijk advies voor zzp'ers

Wij helpen ondernemend Nederland om efficiënt te ondernemen door slimme VoIP oplossingen te bieden. Met VOIPZeker ben je niet meer gebonden aan KPN en bespaar je flink op je maandelijkse telefonie abonnement en belkosten. Met de online telefooncentrale beheer je eenvoudig je bereikbaarheid en ben je altijd bereikbaar voor je (potentiële) klanten.

Kies voor telefonie dat bij je past en betaal nooit teveel. VOIPZeker staat bekend om haar persoonlijke service en is een echte sparringspartner. Wij hebben al duizenden zzp'ers en ondernemers geholpen met geweldige VoIP telefonie oplossingen.