Zzp'ers & starters

Zorgeloos bellen en gebeld worden met professionele telefonie die meegroeit met je bedrijf. Wij helpen jou met het optimaal instellen van je zakelijke VoIP telefonie en bereikbaarheid van je bedrijf en collega's.

Altijd bereikbaar op een vast nummer

Het aantal zelfstandigen groeit nog steeds: 1 op de 10 van de beroepsbevolking is een ZPP'er. Ook de startups groeien als kool. Met VoIP telefonie en een vast telefoonnummer maak je een professionele en betrouwbare indruk.

Altijd en overal bereikbaar

Uiteraard kun je het vaste telefoonnummer direct doorschakelen naar je mobiele telefoon. Maar met Vast op mobiel kun je ook uitbellen met het vaste telefoonnummer. Hierdoor ben je altijd en overal bereikbaar op één telefoonnummer en hoef je geen telefoontjes te missen.

Voordelen

  • Vast telefoonnummer op mobiel ontvangen
  • Mobiel bellen met het vaste nummer
  • Voicemail to email
  • Automatisch doorschakelen bij afwezigheid
  • Flexibel doorschakelen

Mobiele VoIP simkaart

VOIPZeker brengt het beste van 2 werelden samen, namelijk dat van vaste telefonie en mobiele telefonie. Door gebruik te maken van onze vast op mobiel integratie wordt je simkaart volledig opgenomen in je Unite telefooncentrale. Bellen en gebeld worden met je vaste zakelijke nummer en privé nummer op 1 simkaart, zonder gebruik van app's.

Flexibiliteit

In de online portaal kun je simpel en snel de bereikbaarheid aanpassen. Heb je bijvoorbeeld een afspraak buiten de deur of ben je op vaste dagen niet op kantoor dan pas je de routering gemakkelijk aan. Als je gebruik maakt van een softphone met een headset op je laptop kun je daarmee zelfs in het buitenland bellen met je vaste nummer.

VOORSPELBARE KOSTEN MET VRIJBELLEN NEDERLAND.

Voor een vast bedrag per maand kan je vrij bellen binnen Nederland.
Hierdoor kan je het budget voor het gehele jaar vastleggen en heb je geen verassingen meer.

WIL JE MEER WETEN?