Door het coronavirus kunnen levertijden van hardware afwijken en in sommige gevallen oplopen naar 2-3 weken. Neem contact op voor de actuele levertijd.
€ 243,82

DrayTek Vigor 2132FVn Glasvezel Gigabit router (incl. SFP module)

DrayTek Vigor 2132FVn Glasvezel Gigabit router (incl. SFP module) big photo 1 DrayTek Vigor 2132FVn Glasvezel Gigabit router (incl. SFP module) big photo 2
DrayTek Vigor 2132FVn Glasvezel Gigabit router (incl. SFP module) big photo 1
DrayTek Vigor 2132FVn Glasvezel Gigabit router (incl. SFP module) big photo 2
€ 223,89 10% korting
€ 201,50 excl. BTW
Neem contact op de actuele levertijd
In winkelwagen
Vraag offerte aan
Merk : Draytek
Model : V2132FVn
EAN : 4716779078824

DrayTek Vigor 2132FVn Glasvezel Gigabit router

In veel toepassingen wil men graag dat de router rechtstreeks op de glasvezelverbinding is aangesloten. Dat is mogelijk met de Vigor 2132FVn Glasvezel Gigabit router. Deze router beschikt namelijk over Active Fiber WAN, waardoor het met behulp van een SFP module mogelijk is de glasvezelverbinding rechtstreeks aan te sluiten. De Vigor 2132FVn wordt standaard geleverd met SFP module en fiber patch pakket.
De Vigor 2132FVn is ontwikkeld voor de fiber to the home markt en beschikt over glasvezel Gigabit WAN, 4 Gigabit LAN poorten, 2 telefoniepoorten voor VoIP toepassingen en een 802.11n wireless access point met externe antennes. Daarnaast beschikt de Vigor 2132FVn Glasvezel Gigabit router over een firewall, VPN, 2 USB poorten voor printer en storage, kunnen 4 LAN subnetten met 802.1Q worden aangemaakt en biedt de router IPTV ondersteuning. De router ondersteunt zowel IPv4 als ook IPv6.

SFP WAN POORT

De Vigor 2132FVn Glasvezel Gigabit router wordt standaard geleverd met de SFP module, 20km - RX1490/1550 nm - TX 1310 en een fiber glasvezelpatchpakket.

LAN

Standaard beschikt de router over een DHCP server die de IP adressen uitdeelt aan de LAN zijde. Indien gebruik wordt gemaakt van een andere DHCP server kan deze uiteraard ook worden uitgeschakeld. Daarnaast kunnen statische routeringen worden aangemaakt voor LAN, WAN en VPN.

MULTIPLE LAN (SUBNET)

Het interne netwerk wordt steeds uitgebreider qua functionaliteiten. Naast de standaard computers, laptops, smartphones, printers en servers, zijn ook veelal Pin terminals, IP camera’s en IP telefoons onderdeel geworden van het interne netwerk. Het scheiden van deze intern netwerken kan nu eenvoudig met behulp van de functie multiple LAN. Hiermee kunnen meerder subnets worden gecreëerd met een eigen DHCP server, waardoor aparte interne netwerken ontstaan. Zo kan een camera netwerk of een gasten netwerk volledig worden gescheiden van het bedrijfsnetwerk.

FIREWALL / NAT

Voor optimale beveiliging van het netwerk kan gebruik worden gemaakt van de ingebouwde firewall. De firewall kan policy-based toestaan of blokkeren van in- en uitgaand verkeer. Aan de hand van regels kan communicatie van en naar een netwerk verboden of juist toegestaan worden. De firewall kan op basis van IP adres, poort nummer en protocol worden toegepast. Alle firewall regels kunnen eveneens voor inkomende VPN verbindingen worden toegepast.

DoS / DDoS defense

De router is in staat het netwerk te beschermen tegen DoS aanvallen vanaf het internet. Met een paar simpele handelingen wordt het netwerk beschermd tegen een groot aantal bekende aanvallen zoals port scans, ping of death en onbekende protocollen.

NAT

Naast de firewall functionaliteiten is het eveneens mogelijk om Port redirection, DMZ host, open ports toe te passen in uw configuratie.

VPN

De modellen uit deze serie beschikken over een geïntegreerde VPN server. Hierdoor kan een VPN tunnel gemaakt worden naar uw netwerk, zonder dat hiervoor een VPN server in het netwerk vereist is. VPN biedt een beveiligde verbinding over het internet naar uw eigen netwerk. Er zijn verschillende vormen van VPN. DrayTek ondersteunt L2TP, IPSec, PPTP en SSL.
Met deze routers is het mogelijk twee netwerken transparant te koppelen. Dit kan door gebruik te maken van de LAN-to-LAN VPN. Met deze VPN tunnel wordt de verbinding opgezet tussen 2 routers. Om vanaf een PC verbinding te kunnen maken met het netwerk, kan gebruik gemaakt worden van een Telewerker profiel. DrayTek stelt een gratis programma beschikbaar om ook een veilige telewerker verbinding op te kunnen zetten.

QOS - QUALITY OF SERVICE

De QoS-functie in deze router zorgt ervoor dat datastromen, zowel inkomend als uitgaand, met een door u bepaalde prioriteit worden behandeld. U kunt bijvoorbeeld per poort of per IP-adres de bandbreedte aangeven.

MANAGEMENT

DrayTek heeft het managen van haar producten eenvoudig gemaakt door het creëren van een overzichtelijke Web user interface. De web user interface is bereikbaar vanuit het lokale netwerk, maar door de ingebouwde management access control is ook eenvoudig aan te geven hoe de router vanaf het internet gemanaged kan worden. 

WIRELESS (N-MODELLEN)

De Vigor n-modellen beschikken over een 802.11n wireless access point. Deze n-standaard is gebaseerd op de MIMO-techniek (Multiple Input – Multiple Output). Dit houdt in dat meerdere antennes op de router kunnen verzenden en ontvangen. De router maakt gebruik van meerdere antennes. Op deze manier kan er meer en een snellere dataoverdracht plaatsvinden.
De wireless n standaard biedt hogere snelheden en een betere dekking dan 802.11g standaard. Bovendien ondersteunt het access point tevens de 802.11b en de 802.11g standaard. Met de 11n standaard zijn snelheden tot 300Mbps mogelijk. Met de grotere dekking en hogere snelheden biedt draadloos n een snelle en efficiënte oplossing voor gebruikers. De werkelijk behaalde snelheid blijft altijd afhankelijk van de omgevingsfactoren.

VOIP (V-MODELLEN)

De V-modellen uit deze serie beschikken over Voice over IP mogelijkheden. VoIP is een technologie die het mogelijk maakt om te telefoneren via het internet, zonder dat het telefoongesprek geld kost. De VoIP gesprekken van IP naar IP zijn geheel kosteloos. Door gebruik te maken van een SIP-dienst is het mogelijk om naar vaste aansluitingen en mobiele nummers te bellen.

Gigabit SFP WAN poort (incl. SFP module)
4 Gigabit LAN poorten
2 simultane VPN verbindingen
Meerdere LAN subnetten-tot 4 subnetten
Port/tag based VLAN (802.1Q)
2 multifunctionele USB poorten(storage/printer)
Wireless 802.11n
2 telefoniepoorten voor VoIP
Object oriented firewall
IPv4/IPv6
Rackmountable
Doorvoersnelheden tot ruim 900Mbps


Bestellen
VERGELIJKBARE PRODUCTEN
Vigor 2960F Dual WAN Breedband Firewall (incl. SFP module)

Vigor 2960F Dual WAN Breedband Firewall (incl. SFP module)

Vigor 2960F beschikt over 4 LAN poorten, 1 SFP WAN poort en ...

DrayTek Vigor 2133FVac Gigabit Glasvezel router (incl. SFP module)

DrayTek Vigor 2133FVac Gigabit Glasvezel router (incl. SFP module)

DrayTek Vigor 2133FVac Gigabit WAN/LAN Glasvezel router...

Om uw ervaring te verbeteren maakt deze site gebruik van cookies.
Aanpassen
Prima!