€ 675,93

Gigaset Maxwell 10 S Package2 VoIP telefoon

Gigaset Maxwell 10 S Package2 VoIP telefoon big photo 1 Gigaset Maxwell 10 S Package2 VoIP telefoon big photo 2 Gigaset Maxwell 10 S Package2 VoIP telefoon big photo 3
Gigaset Maxwell 10 S Package2 VoIP telefoon big photo 1
Gigaset Maxwell 10 S Package2 VoIP telefoon big photo 2
Gigaset Maxwell 10 S Package2 VoIP telefoon big photo 3
€ 620,69 10% korting
€ 558,62 excl. BTW
Op werkdagen voor 17:00 besteld = morgen al in huis!
In winkelwagen
Vraag offerte aan
Merk : Gigaset
Model : S30853-H4006-R121
EAN : 4250366850382

Gigaset Maxwell 10 S Package 2 VoIP videotelefoon

De Gigaset Maxwell 10S VoIP videotelefoon is een zakelijke alles-in-één mediatelefoon. De VoIP videotelefoon is voorzien van het Android besturingssysteem en HD touchscreen en is geschikt voor videoconferenties. De tabletbasis met ingebouwde HD camera beschikt over WiFi, Bluetooth en DECT. 

Videoconferentietelefoon

Met de Gigaset Maxwell 10S VoIP videotelefoon houdt u gemakkelijk videoconferenties in HD (720p) kwaliteit. Ook zijn dagelijkse functies eenvoudig te gebruiken, zoals het in de wacht zetten of doorschakelen van een gesprek. Gedurende een conference call hoeft niet elke deelnemer de gehele tijd te participeren. U kunt daarom tussendoor personen on hold zetten en later aan het gesprek toevoegen, terwijl iedereen verbonden blijft.

HDMI- en USB-aansluitingen

Het is mogelijk om de VoIP-telefoon via HDMI aan te sluiten op een grotere monitor. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld met meerdere personen een videoconferentie houdt. Zo hoeft u niet samen op het 10,1" scherm te kijken naar de gesprekspartners, maar kunt u de vergadering volgen op het grotere scherm. De twee USB-poorten geven u de mogelijkheid om USB-sticks aan te sluiten voor extra opslagmogelijkheden en bestandsoverdracht.

Draadloze hoorn

Deze variant van de S10 wordt geleverd met een DECT module en draadloze DECT handset. De handset heeft een bereik van maar liefst 30 meter (100 meter onder de meest ideale omstandigheden). De draadloze hoorn wordt geplaatst in de magnetische houder waarin hij tevens oplaadt. Wanneer hij is opgeladen, heeft hij meer dan acht uur gesprekstijd. Op de handset zitten knoppen waarmee u het volume regelt en het gesprek opneemt of beëindigt. Via Bluetooth kunt u eventueel ook een draadloze headset (niet meegeleverd) aansluiten.

Android 5.1 besturingssysteem en WiFi

De Gigaset Maxwell 10S VoIP videotelefoon is een zeer uitgebreide VoIP beeldtelefoon in de vorm van een tablet en werkt met het Android 5.1 besturingssysteem. Deze versie beschikt over alarmfuncties, widgets en een aan te passen startscherm. Het startscherm stelt u makkelijk in met behulp van de sleep-en-zet-neer functie. De statusbalk opent u in de linkerbovenhoek van het scherm. En veegt u naar rechts, dan opent het scherm met de algemene systeeminstellingen. In de Gigaset Maxwell 10S zit een WiFi Client ingebouwd zodat u de telefoon niet met een netwerkkabel hoeft aan te sluiten. Gebruikt u liever wel een bekabelde netwerkaansluiting, dan kunt u de LAN-kabel aansluiten op een van de twee Gigabit LAN-poorten.

Zakelijke (samenwerkings)apps

De apps op de VoIP telefoon helpen u en uw collega's sneller en slimmer samen te werken. Alle organisaties kunnen ongeacht hun locatie met elkaar samenwerken. Hiervoor zijn op de Maxwell 10S een aantal apps voorgeïnstalleerd. Een aantal van deze toepassingen zijn: e-mail, het aanpassen van Microsoft Office documenten en het houden van videoconferenties met (toestellen van) derden.

Adresboek en contactpersonen

Het adresboek met contactpersonen bewerkt u via het touchscreen van de Gigaset Maxwell 10S. U kunt de contactpersonen ook synchroniseren met uw Outlook contactpersonen, Google Contacts, MS Exchange, via een XML bestand vanaf uw VoIP-centrale of zelfs via LinkedIn en Facebook.

Voeding via PoE mogelijk

De Gigaset Maxwell 10S kan niet als losse tablet worden gebruikt en dient altijd aangesloten te zijn op de bijgeleverde voeding. Wanneer u geen losse voeding wilt gebruiken kunt u de Maxwell 10S ook met Power over Ethernet (PoE) van stroom voorzien. Hierdoor heeft de Gigaset Maxwell zowel een netwerkverbinding als voeding via de Gigabit LAN-poorten.

10,1" HD (1280x800p) touchdisplay (16:10)
Android 5.1 besturingssysteem
Tot 12 SIP-accounts
Ingebouwde 720p HD camera voor videoconferenties
HD Geluid
Ingebouwde WiFi Client, Bluetooth en DECT module
2x Gigabit LAN (1x met PoE) 2x USB 2.0 en 1x HDMI micro
Adresboek via Cloud (Google Contacts, MS Exchange, XML, LinkedIn etc.)


Bestellen
VERGELIJKBARE PRODUCTEN
Cisco SPA525G2-EU Wireless

Cisco SPA525G2-EU Wireless

De Cisco SPA525G2-EU heeft een ingebouwde WiFi verbinding, L...

Gigaset pro - DX800A all in one VoIP telefoon

Gigaset pro - DX800A all in one VoIP telefoon

De geavanceerde hybride bureautelefoon voor VoIP, ISDN of he...

Gigaset DE310 VoIP telefoon Pro OP=OP

Gigaset DE310 VoIP telefoon Pro OP=OP

2 SIP accounts Draaibaar display van 3 regels Laatste stuk...

Om uw ervaring te verbeteren maakt deze site gebruik van cookies.
Aanpassen
Prima!