€ 72,62

Yealink SIP-T21P-E2 VoIP telefoon

Yealink SIP-T21P-E2 VoIP telefoon big photo 1 Yealink SIP-T21P-E2 VoIP telefoon big photo 2 Yealink SIP-T21P-E2 VoIP telefoon big photo 3
Yealink SIP-T21P-E2 VoIP telefoon big photo 1
Yealink SIP-T21P-E2 VoIP telefoon big photo 2
Yealink SIP-T21P-E2 VoIP telefoon big photo 3
€ 66,69 10% korting
€ 60,02 excl. BTW
Op werkdagen voor 17:00 besteld = morgen al in huis!
In winkelwagen
Vraag offerte aan
Merk : Yealink
Model : SIP-T21P-E2
EAN : 6938818300705

Yealink SIP-T21P-E2 VoIP telefoon voor gelijktijdige lijnen

De Yealink SIP-T21P VoIP telefoon is geschikt voor 2 gelijktijdige lijnen, beschikt over 2 LAN aansluitingen en heeft een headset aansluiting. De Yealink SIP-T21P ondersteunt tevens Power over Ethernet.

Goedkope maar degelijke VoIP telefoon

De Yealink SIP-T21P-E2 is een goedkope VoIP telefoon maar beschikt wel over enkele features die normaal alleen terug te vinden zijn in IP telefoons van hogere kwaliteit. Zo heeft deze Yealink ondersteuning voor Power over Ethernet ( PoE ) waardoor de telefoon te voeden is via een PoE switch.
Ook heeft de SIP-T21P-E2 ondersteuning voor de BLF functie, wat het mogelijk maakt om te zien of een interne lijn vrij of bezet is.
Daarnaast beschikt hij over een intern telefoonboek geheugen voor 300 contacten, of kun je een XML adressen bestand inlezen vanuit de telefooncentrale. Tevens kun je de telefoon aan de muur monteren.

Eenvoudig 3 regelig scherm

Het scherm is eenvoudig van opzet en heeft bovenaan een rij met icoontjes en 2 tekst regels van maximaal 15 karakters. Op dit scherm is eenvoudig af te lezen wie er belt en wat de status van de telefoon is.

HD geluidskwaliteit

De Yealink SIP-T21P-E2 is voorzien van HD geluidskwaliteit, door gebruik te maken van een wideband audio codec wordt er meer bandbreedte gebruikt voor spraak verkeer, hierdoor klinkt je stem natuurlijker en duidelijker.

Netwerk mogelijkheden

De Yealink SIP-T21P-E2 VoIP telefoon beschikt over 2 netwerkaansluitingen van 100 Mbps. Dankzij deze 2 LAN aansluitingen kun je de Yealink eenvoudig doorlussen naar een computer zodat je geen aparte netwerkkabel hoeft aan te leggen voor de PC.
De Yealink SIP-T21P-E2 ondersteund tevens auto-provisioning zodat de telefoon eenvoudig een configuratie bestand kan inlezen vanaf de telefooncentrale. Dit maakt het mogelijk om meerdere telefoons in één keer te installeren vanaf een centraal punt.
Deze telefoontoestellen kunnen via Power over Ethernet van stroom worden voorzien, je hebt hiervoor wel een PoE switch nodig.
Excl. Yealink PS-T2 Poweradapter. Deze kun je hier bestellen.

2 accounts

Met de Yealink SIP-T21P-E2 VoIP telefoon kun je twee gelijktijdige gesprekken voeren en 2 SIP accounts gebruiken. Dit is handig zodat je bijvoorbeeld tijdens een telefoongesprek een tweede lijn kan gebruiken om even uit te bellen.

BLF functie

Een handige functie die de Yealink ondersteund is de BLF functie, BLF staat voor Busy Lamp Field en laat zien of iemand in gesprek is of niet. Hiervoor gebruikt de SIP-T21P-E2 een lijn toetst die rood of groen van kleur kan zijn.

Uitgebreide telefoon functies

Uiteraard beschikt de Yealink over een aantal standaard basis functies die niet mogen ontbreken in een zakelijke VoIP telefoon.
De SIP-T21P-E2 beschikt over een wachtstand, mute, doorverbinden en een conference mogelijkheid voor 3 gebruikers.
Ook zit er een intercom functie op deze VoIP telefoon en zijn er snelkeuze toetsen te programmeren.

2 SIP-accounts
132x64-pixel LCD scherm
HD Geluidskwaliteit
Telefoonboek vor 1000 nummers
Weergave belhistory


Bestellen
VERGELIJKBARE PRODUCTEN
Cisco SPA525G2-EU Wireless

Cisco SPA525G2-EU Wireless

De Cisco SPA525G2-EU heeft een ingebouwde WiFi verbinding, L...

Gigaset DE310 VoIP telefoon Pro OP=OP

Gigaset DE310 VoIP telefoon Pro OP=OP

2 SIP accounts Draaibaar display van 3 regels Laatste stuk...

Yealink SIP-T46G VoIP telefoon

Yealink SIP-T46G VoIP telefoon

Yealink SIP-T46G VoIP telefoon is het topmodel van Yealink g...

Om uw ervaring te verbeteren maakt deze site gebruik van cookies.
Aanpassen
Prima!