Meest gestelde vragen

Is VoIP gratis bij VOIPZeker?

Met VoIP van VOIPZeker is het alleen mogelijk om gratis te bellen met je collega’s en andere VOIPZeker gebruikers. Hoewel je denkt aan gratis bellen met VoIP in combinatie met het internet, is dit niet helemaal waar. Met het bellen met VoIP bel je via het ene toestel naar het andere, echter communiceer je niet direct naar elkaar. In praktijk communiceren deze met de server van een provider. Je kunt gratis bellen met VoIP van VOIPZeker wanneer je intern belt, of uitbelt naar andere VOIPZeker-klanten. 

Voor gesprekken naar de rest van de wereld betaal je gewoon de vaste gesprekskosten. Kijk op deze pagina voor meer details over de nationale en internationale gesprek tarieven. Bel jij veel met vaste leveranciers en partners? Spoor hun aan te kiezen voor overstappen naar VOIPZeker. Door het gebruik van VoIP van VOIPZeker kunnen jouw telefoonkosten in de meeste gevallen dalen tot 40%, waarbij je dus veel onderling gratis kunt bellen.

Bij VOIPZeker heb je al een all-in pakket vanaf €12,50 p.m. per gebruiker en geniet je van alle online Unite telefooncentrale functionaliteiten en nationaal vrij bellen. Overstappen naar VoIP van VOIPZeker is in de meeste gevallen binnen één werkdag geregeld!

Voor meer informatie over zakelijke VoIP telefonie van VOIPZeker bel je naar 088 - 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl. Wil je direct klant worden, bestel direct een all-in pakket.

Kosten berekenen