Meest gestelde vragen

Is VoIP locatie gebonden?

Is VoIP locatie gebonden?


Nee, met VoIP telefonie ben je niet langer aan één locatie gebonden en kun je vanaf iedere locatie met een vaste internetverbinding bellen en gebeld worden. Dit is ideaal voor thuiswerkers en MKB'ers met flexibel personeel. Wanneer je vanaf je thuiswerkplek naar een klant belt, ziet de klant altijd het telefoonnummer van kantoor. Met VoIP ben je altijd en overal bereikbaar.

VoIP van VOIPZeker is niet locatie gebonden

Een vereiste om goed gebruik te kunnen maken van VoIP is een snelle en stabiele internetverbinding. Dit is een andere insteek of VoIP locatie gebonden is. Een minimale vereiste internetverbinding voor het gebruik van VoIP is 20/2 mbit. 

Omdat VoIP geen beperkingen kent kiezen veel bedrijven voor een 085- of 088 nummer. Hiermee treedt een bedrijf direct naar buiten als een landelijke organisatie en als één geheel. Handig wanneer een bedrijf meerdere vestigingen heeft en deze nadeloos op elkaar aan wilt laten sluiten. VOIPZeker is de enige VoIP aanbieder waarbij je zelf jouw telefoonnummers kunt uitkiezen. Klik hier wanneer je nummers wilt uitkiezen.

VOIPZeker heeft ook een zogehete Va-Mo integratie, dat Vast op Mobiel betekent. Met jouw online telefooncentrale kun je ook doorschakelen naar je mobiele telefoon. Handig als je buiten de deur bent maar wel bereikbaar wilt zijn voor jouw klanten. VoIP ziet geen verschil tussen een vaste en een mobiele verbinding, wat betekent dat je onderling gratis kunt bellen. Je bent dus niet met VoIp locatie gebonden.

Vind naast jouw vraagstuk "is VoIP locatie gebonden" gemakkelijk zelf antwoorden op andere vragen via onze FAQ pagina's. Kun je het antwoord niet vinden en/of wil je overstappen naar VoIP van VOIPZeker? Bel dan voor vrijblijvend advies naar 088 - 066 0550 (bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl

Direct bestellen