Meest gestelde vragen

Hoe verstuur ik een fax?

Hoe verstuur ik een fax nu een faxapparaat door VoIP overbodig is? Met email to fax van VOIPZeker is het mogelijk om via een e-mail te faxen met VoIP. Zonder gebruik te hoeven maken van een oude fysieke faxapparaat kun je faxen versturen vanaf iedere gewenste desktop, laptop of computer. Handig, je kunt nu zelf alle faxen archiveren en beheren.

Zo verstuur je een email to fax met VoIP


Je kunt een fax versturen met VoIP  door het te versturen document als (pdf-) bijlage aan je e-mail toe te voegen. Het systeem van VOIPZeker stuurt deze weer door naar de ontvanger. De ontvanger hoeft niet verplicht VoIP te gebruiken om een fax te kunnen ontvangen. Zij kunnen gewoon nog gebruik maken van een gewoon fax apparaat.. Wij raden wel aan om een scanner te blijven gebruiken, wat het makkelijker maakt om je documenten in te scannen en naar je computer te uploaden.

Vind gemakkelijk zelf het antwoord op al jouw vragen via onze FAQ pagina's. Wil je meer weten over hoe je een fax ontvangt of heb je een andere vraag? Bel dan naar 088 - 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een email naar info@voipzeker.nlVraag naar de mogelijkheden en ontvang een vrijblijvende offerte op maat voor fax to email of email to fax. 

Handleiding e-mail to fax