Meest gestelde vragen

Hoe werkt fax to email?

Binnenkomende faxen worden eenvoudig naar een vooraf opgegeven e-mailadres verzonden. Je ziet direct dat er een fax is binnengekomen en kan je deze direct afhandelen. Een extra voordeel is dat je het document direct digitaal ontvangt, waardoor je het direct digitaal kunt archiveren. Met fax to email van VOIPZeker heb je geen fysiek faxapparaat meer nodig. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook een hoop tijd.

Zo werkt fax to email en email to fax


Vanuit de mailbox is het ook mogelijk om een fax te versturen. De ontvanger merkt geen verschil in het faxen met een traditioneel faxapparaat of via fax to email. Weg met de zorgen over een fax apparaat die misschien niet goed werkt. Of waarvan het papier op is of de cartridge leeg is. Word klant bij VOIPZeker en kies voor het gemak van fax to email en stap af je van oude faxapparaat.

Vind gemakkelijk zelf het antwoord op al jouw vragen via onze FAQ pagina's. Wil je meer weten over fax to email of email to fax, of heb je een andere vraag? Bel dan naar 088 - 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een email naar info@voipzeker.nl. Vraag naar de mogelijkheden en ontvang een vrijblijvende offerte op maat. 

Benieuwd naar alle Unite- telefooncentrale functionaliteiten zoals fax to email? Bekijk dan onze uitgebreide Unite- telefooncentrale pagina.

Online telefooncentrale