Meest gestelde vragen

Uit welke regio komt een 088- of 085-nummer?

088 en 085 nummers zijn niet gebonden aan een specifieke regio, zoals een 020 nummer gebonden is aan omgeving Amsterdam. Deze nummers worden alleen gebruikt door bedrijven en geven je bedrijf een professionele en landelijke uitstraling. De kosten voor het bellen naar een 088 of 085 nummer zijn gelijk aan het bellen naar een gewoon regionaal nummer.

Kies een nummer uit!

 

Een 088 en 085 nummer zijn niet regio gebonden

Beide soorten nummers zijn uitsluitend bestemd voor de zakelijke markt en geven je bedrijf een professionele(re) en landelijke uitstraling. Een 085 nummer kun je zelf online uitkiezen en per stuk of in blokken van 10 en 100 nummers afnemen. Het grote verschil tussen een 088 en 085 nummer is dat een 088 nummer alleen in blokken van 100  of 1.000 nummers worden verkocht. Deze moeten besteld worden bij de ACM en worden na het toewijzen door ons geactiveerd in de online telefooncentrale.

Enkele voordelen van een 085 nummer op een rij

 

 Het is niet regio gebonden en geeft je bedrijf een landelijke uitstraling;
 Een 085 nummer geeft je bedrijf een professionele(re) uitstraling;
 Wanneer je bedrijf verhuist neem je het 085 nummer altijd mee;
 Je kunt een 085 nummer per stuk afnemen, maar ook in een blok van 10 of 100 stuks.

Je kunt bij ons online eenvoudig een 085 telefoonnummer geheel naar wens uitkiezen en direct bestellen i.c.m. zakelijke telefonie. Wil je een 088 nummerblok bestellen, dan verwijzen wij je door naar de website van de ACM (Autoriteit Consument en Markt) aangezien je deze daar moet bestellen. Nadat je een nummerblok hebt aangeschaft zullen wij deze voor je activeren.

Voor meer vragen en gratis advies neem je contact op en bel je 088 - 066 0550. Wil je genieten van alle Unite telefooncentrale functies + nationaal vrij bellen? Bekijk hieronder alle functies die je van ons krijgt en bereken gratis je telefoniekosten direct online.

Bereken telefonie kosten - kostencalculator VOIPZeker

Tip: Wanneer je wordt gebeld door een nummer dat begint met 0088 of +88 , neem dan niet op. Deze nummers zijn niet hetzelfde als een 088 nummer en worden vaak gebruikt door oplichters met als doel jou te laten terugbellen. Omdat dit speciale internationale nummers zijn worden hiervoor hoge kosten in rekening gebracht. 

 

Zelf een nummer uitkiezen?

Zelfstandig een 085 nummer uitkiezen doe je gemakkelijk bij VOIPZeker! Heb je vragen schroom niet en neem met ons contact op!

Neem contact met ons op