Meest gestelde vragen

Call me back

Wat is een Call Me Back integratie?

Call Me Back is dé manier om van een bezoeker op jouw website een bellende klant te maken. Een Call Me Back button legt een telefonische verbinding tussen de bezoeker van je website en een medewerker van je bedrijf. De bezoeker vult zijn nummer in op de website. Onze telefooncentrale belt eerst jouw nummer van en daarna de klant. Op deze manier neem je de drempel om telefonisch in contact te komen weg.

Zo werkt het

Voor een Call Me Back integratie op jouw website heb je wel een stukje code nodig die je op jouw website implementeert. Deze code ontvang je van onze support afdleing, de echte experts. Op het moment dat jouw ict-medewerker of webdeveloper dit in jouw website heeft geimplementeerd, werkt de Call Me Back integratie direct.

Om een Call Me Back integratie te gebruiken dien je over een VOIPZeker account te beschikken. Deze functie is een onderdeel van de online telefooncentrale van VOIPZeker. Vraag advies of een vrijblijvende offerte aan via 088 - 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl. 

Call Me Back aanvragen