Meest gestelde vragen

Wat is Click to Call van VOIPZeker?

Click to Call is een applicatie die het mogelijk maakt om vanuit bestaande software en applicaties direct het aangeklikte telefoonnummer van bijvoorbeeld een website te bellen. Het is dan ook heel eenvoudig te integreren met jouw bestaande CRM- of boekhoudpakket. Click to Call biedt enorm veel gemak en tijdwinst omdat je direct vanuit de applicatie belt.

Op het moment dat je op een telefoonnummer klikt, zal bij jou het toestel overgaan. Zodra je de hoorn opneemt zal het toestel direct het gewenste nummer bellen. Hierdoor hoef je dus geen nummers meer in te toetsen en loop je ook niet het risico per ongeluk een verkeerd telefoonnummer te bellen.

Om een Click to Call integratie te gebruiken dien je over een VOIPZeker account te beschikken. Deze functie is een onderdeel van de online telefooncentrale van VOIPZeker. Vraag advies of een vrijblijvende offerte aan via 088 - 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl. 

Click to Call aanvragen

Wij hebben de VOIPex applicatie gemaakt zodat je gemakkelijk gebruik kunt maken van Click to call. Lees meer over VOIPex of klik hier