Meest gestelde vragen

Wat is een Voice prompt ingesproken bericht?

Een voice prompt is een ingesproken bericht die je aan je klant kunt laten horen wanneer zij jouw nummer bellen. Laat je welkomstboodschap, keuzemenu, openingstijden of voicemail inspreken door een professionele stemacteur. VOIPZeker werkt samen met een professionele voice-over stemmenbureau. Je kunt kiezen uit verschillende vrouwelijke en mannelijke stemacteurs. Wij hebben zelfs de mogelijkheid om de voice prompt berichten in meerdere talen in te laten spreken. Bel met onze klantenservice of stuur de tekst die je wilt laten inspreken en de gekozen stemacteur op naar verkoop@voipzeker.nl

Door slim in te kopen kunnen wij deze ingesproken berichten zeer voordelig aanbieden. Beluister onderaan deze pagina enkele voorbeelden van verschillende professionele ingesproken berichten.

Hoe je voice prompt berichten kunt gebruiken

Openingstijden / welkomstboodschap
“Dit is de voicemail van VOIPZeker. Op dit moment zijn wij gesloten. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur. Indien je een bericht achterlaat na de piep bellen wij je zo spoedig mogelijk terug.”

Pauze
"Welkom bij VOIPZeker. Op dit moment zijn wij met lunchpauze. Heb je een vraag die niet kan wachten toets dan nu een 1. Voor alle andere vragen willen wij je vriendelijk verzoeken te bellen na 13:00 uur”.

Wachtrij
"Wij zoeken een beschikbare medewerker voor jou een ongenblik alsjeblieft".

Audiobericht
Laat de beller tijdens het wachten weten dat hij/zij nog in de wacht staat en speel een ingesproken bericht af. ""Er zijn nog 4 wachtenden voor u. Nog een ogenblik geduld a.u.b.".

Keuzemenu
"Welkom bij Oranje BV. Om u sneller van dienst te kunnen zijn vragen wij u een keuze te maken uit 1 van de volgende mogelijkheden.

- Voor XXX druk op 1
- Voor YYY druk op 2
- Voor ZZZ druk op 3 

Voorbeelden voice prompt berichten

 


Voice over - Vincent (Man)


Voice over - Jens (Man)


Voice over - Romy (Vrouw)


Voice over - Alexandra (Vrouw)             
         
               


Voice over - Esther (Vrouw)


Voice over - Pamela (Vrouw)


Voice over - Tamara (Vrouw)