Zakelijke VoIP telefonie
Maximale service en optimale functies

Mogelijkheden van VoIP telefonie

Met de uitgebreide mogelijkheden van VoIP telefonie kun je precies jouw eigen pakket met functies samenstellen. Of je nu gewoonweg wilt bellen en gebeld worden tegen scherpe prijzen of dat je alles uit de kast wilt halen: VoIP telefonie biedt de mogelijkheden. Door te bellen via het internet ben je niet afhankelijk van een fysieke telefoonlijn en kun je meerdere telefoongesprekken gelijktijdig uitvoeren. Met slechts één telefoonnummer, VoIP toestel, VoIP account en internetverbinding kun je de voordelen ervaren van eindeloze functionaliteiten.

Wat houden deze functies in? Lees hieronder de veelgebruikte opties, zoals voicemail, fax-to-email, dynamische doorschakelingen en keuzemenu's. Voor advies welke functionaliteiten het beste bij uw onderneming passen bel je met een van onze specialisten over alle mogelijkheden van VoIP telefonie.

Klantervaringen

Wat zeggen andere klanten over VOIPZeker?
9.5
9.5
VDSL-verbinding nodig?
Doe postcode check!

Één van de mogelijkheden: het belplan

Het belplan is een van de belangrijkste mogelijkheden van VoIP telefonie. Door middel van een belplan wordt uw bedrijf een stuk efficiënter in het omgaan met inkomende gesprekken. Dit komt omdat de bellers begeleid worden in het belproces.

Zo is het mogelijk een keuzemenu op te stellen. Hierin kan de beller keuzes maken, om zodoende nog efficiënter geholpen te worden en bij de juiste persoon van dienst uit te komen. Aan de hand van een vooraf opgenomen stem die keuzes aangeeft komt de beller aan bij diegene die hem/haar het beste kan helpen. Je kunt zo veel gesprekken actief hebben als dat je wilt.

Doorschakelingen zijn belangrijk om ieder inkomend gesprek op te vangen. De mogelijkheden van IP telefonie met het belplan zorgen ervoor dat de inkomende gesprekken worden doorgestuurd naar collega's die nog niet in gesprek zijn. Wanneer iedereen in gesprek is zijn er altijd nog de wachtrijen met eventuele achtergrondmuziek. Kortom, het belplan van VOIPZeker is precies wat jouw organisatie nodig heeft.

Overal en altijd bereikbaar

Tegenwoordig wilt iedereen overal en altijd bereikbaar zijn. Gelukkig kan dat met de mogelijkheden van VoIP telefonie. Je telefoonnummer is namelijk niet aan een vaste locatie gebonden. Overal waar je een internetverbinding hebt kun je gebruik maken van VoIP bellen.

Met behulp van een app op je mobiel maak je er een zogenoemde softphone van. Hiermee bel je met je mobiel maar via IP telefonie. Sterker nog, inkomende gesprekken die op een vast toestel aankomen kun je doorverwijzen naar je mobiel. Handig voor als je vaak op weg bent. De mogelijkheden van VoIP telefonie zorgen ervoor dat je altijd en overal bereikbaar bent.

Zakelijke mogelijkheden van VoIP telefonie

Voor het bedrijfsleven heeft VoIP telefonie een aantal zakelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan de functie fax-to-email waarmee je alle faxen laat binnenkomen op je e-mail adres. Omgekeerd werkt het ook, via het internet een fax versturen. Verder kun je zowel met nummerherkenning als anoniem bellen.

Wanneer het gaat om telefoonnummers biedt IP telefonie genoeg keuze. Wil je een regionummer, een 0800 nummer of toch liever een 085 nummer voor je zakelijke uitstraling? Het kan allemaal en nummerbehoud is mogelijk.

Wil je advies over de functionaliteiten en mogelijkheden van VoIP telefonie? Een van onze experts staat je graag te woord.
Bel daarom direct naar 0088-066 0550 om de mogelijkheden te bespreken.
Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie.
sets

Krachtige online portaal

In de online portaal kun je zelf alle aanpassingen doen in je VoIP centrale. Of je nu een doorschakeling wil instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel.

Flexibel

VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Contracten zonder zorgen

Geen lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Helder en transparant gewoon maandelijks opzegbaar.

Plug and Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en je kunt meteen bellen. Heb je toch hulp nodig? Dan sturen wij direct een medewerker om deze te installeren.

Zorgeloos bellen

Met onze Vrij bellen bundel kun je voor een vast bedrag per maand vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Geen verassingen meer dus op de telefoonrekening!
dialplan
Onbezorgd internetten
Hoge snelheid tot wel 500 Mb/s
Gratis overstap adviseur
100% geschikt voor VoIP telefonie
Vakkundige installatie door onze monteur

MEER PERSOONLIJKE SERVICE

Wij maken graag moeilijke dingen makkelijk. Kom je er toch niet uit, dan staat onze service desk voor je klaar met hulp en advies. Op een persoonlijke manier zonder zorgen.
Stel je alles in 1 pakket samen
Tevreden klanten van VOIPZeker
References

VoIP is het nieuwe zakelijk bellen
Optimale bereikbaarheid , flexibiliteit en controle.

Bepaal zelf wat je nodig hebt en kies het pakket dat het beste aansluit bij je wensen.

Bekijk de pakketten