Hoe integreer ik een call me back op de website?

Call me back is dé manier snel een laagdrempelig contact te leggen met jouw websitebezoeker. De integratie van een call me back functie is makkelijk. Je plaatst een Call me back button op je website waarmee de website bezoeker zijn telefoonnummer kan achterlaten.

Op het moment dat de website bezoeker op opslaan klik belt onze centrale eerst jouw telefoon. Zodra jij opneemt belt de centrale naar het ingevoerde telefoonnummer.

Voor een Call me back integratie op jouw website heb je wel een stukje code nodig die je in jouw website implementeert. Dit stukje code ontvang je van onze technici. Op het moment dat jouw webdeveloper dit in de jouw website heeft geïmplemeteerd werkt de call me back integratie en ben je makkelijker bereikbaar. De Call me back is een functie van de telefooncentrale van VOIPZeker om dit te laten werken dien je ook over telefonie van VOIPZeker te beschikken.

Wil je gewoon vrijblijvend advies of een offerte? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via 088- 066 0550 of laat je nummer achter en wij bellen jou terug.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,5
Meer reviews

Wil jij ook click to call?

Wordt klant en start vandaag nog met click to call. Sneller en efficiënter werken is dichterbij dan je denkt! Al 11.000+ bedrijven zoals Etos en Suzuki gingen je voor. Bereken gratis je telefoniekosten uit.

Kostencalculator

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References