Wat is DND / niet storen functie?DND staat voor do not disturb, oftewel niet storen. Met de gratis niet storen telefoon functie stel je in dat je niet gestoord wilt worden, bijvoorbeeld tijdens het vergaderen of wanneer je op vakantie bent. Met VoIP telefonie van VOIPZeker kun je dus ook gebruik maken van DND.

Wanneer je druk bezig bent met een project of een belangrijke vergadering hebt wil je niet afgeleid of gestoord worden. Door je VoIP telefoon op DND te zetten komen er tijdelijk geen inkomende telefoongesprekken binnen op je telefoon. Simpel gezegd gaat je telefoon niet dus niet meer over.

Telefoon op niet storen zettenIn de Unite telefooncentrale kun je met de met de niet storen functie (DND) instellen wat de VoIP telefooncentrale moet doen wanneer je telefoon op DND staat. Via de telefoon Je kunt in je belplan bijvoorbeeld een voicemail toevoegen of juist het inkomende gesprek direct doorschakelen naar de receptioniste of een andere collega. Hierdoor krijgt de beller toch iemand aan de lijn en mis je geen belangrijk telefoongesprekken, ondanks dat je telefoon op niet storen staat en niet rinkelt.

De snelste manier om je telefoon op niet storen te zetten is door op de DND-toets van je toestel te klikken. VOIPZeker voorziet alle toestellen van de juiste software en voegt een DND module toe in het display van je telefoon. Enkele merken die wij ondersteunen zijn Cisco, Yealink, Gigaset en Grandstream. Je bent dus altijd één klik verwijderd van de DND functie.

Een andere manier om je toestellen op DND te zetten is door in te loggen op je Unite telefooncentrale en het tabblad Provisioning te kiezen. Hier beheer je eenvoudig alle toestellen van je kantoor en bepaal je welke toestellen actief zijn.

Zet de DND functie op je telefoon weer uitDND wordt veel gebruikt maar vergeet de gebruiker wel eens om deze uit te zetten. Ze merken op dat ze zelf wel kunnen bellen maar niet telefonisch bereikbaar zijn voor klanten. Onze technische dienst stelt dan vaak vast dat de telefoon op niet storen staat. Wil je geen belangrijke telefoongesprekken missen, controleer dan altijd of de DND functie weer is uitgezet.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,5
Meer reviews

Wil jij ook DND gebruiken? Word klant!

De beste alles-in-1 oplossing voor op kantoor, thuis en onderweg. Flexibel ondernemen met de juiste telefonie oplossing. Al 11.000+ bedrijven zoals Etos en Suzuki gingen jou voor. Bereken direct je maandelijkse telefoniekosten uit.

Kosten berekenen

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References