Vragen? Bel ons op
088 - 066 0550
Of laat je terugbellen
Sleep de slider naar de rechterkant

Wat is een DND?

Do Not Disturb ofwel niet storen. We kennen het allemaal van de vakanties als we in een hotel verblijven en lekker willen uitslapen. Met VoIP telefonie kun je ook gebruik maken van DND.

Soms ben je even druk bezig met een project of heb je die ene belangrijke vergadering en wil je dus niet afgeleid of gestoord worden. Door je VoIP toestel op DND te zetten komen er geen telefoongesprekken meer binnen op je telefoon.
Simpel gezegd je telefoon gaat dus niet meer over.

In onze Online portaal kun je instellen wat de VoIP telefooncentrale moet doen als jij op DND staat. Je kunt in je belplan bijvoorbeeld een voicemail afspelen of juist toch direct doorschakelen naar de telefoniste of een andere collega. Hierdoor krijgt de beller toch iemand aan de lijn en mis je geen gesprekken ondanks dat je telefoon niet rinkelt.

DND is wel één van meest foutief gebruikte functies. Soms zeggen VoIP gebruikers dat ze wel zelf kunnen bellen maar niet gebeld kunnen worden. Onze technische dienst stelt dan vaak vast dan DND is aan gezet. Zet je deze weer uit dan is alles weer in orde.

Betaal minder voor je telefonie
Reken hier je voordeel uit

Om uw ervaring te verbeteren maakt deze site gebruik van cookies.
Aanpassen
Prima!