VoIP wachtmuziek

Werk efficiënter en behandel meer oproepen met een wachtrij en wachtmuziek. Geef jou bellers nu de beste belervaring.

VoIP vaste telefonie
Zelf wachtmuziek kiezen
Realtime meldingen inspreken
Efficiënter werken
Professionele uitstraling

Hoe kan ik het beste wachtmuziek inzetten?

Met onze "VoIP telefooncentrale" genaamd Unite kun je een onbeperkt aantal telefoongesprekken binnenkrijgen. De enige beperking de telefonie is dat je zelf fysiek niet in staat bent om 10 gelijktijdige gesprekken kunt aannemen en afhandelen. Gebruikelijk is dat je één telefoongesprek kunt aannemen en afhandelen + bijvoorbeeld 1 extra gesprek in de wacht zet wanneer je een extra lijn opneemt. Het is daarom enorm handig en professioneel om bellers op te vangen in een wachtrij met wachtmuziek. In de VoIP telefooncentrale zit standaard al een aantal gratis rechtenvrije wachtmuziek audiobestanden die je direct kunt gebruiken. Deze wachtmuziek audiobestanden kun je zelf realtime beluisteren en toevoegen aan je belplan(nen).

Wachtmuziek VOIPZeker

Wachtmuziek - Auteursrechten

Natuurlijk mag je ook zelf wachtmuziek uitkiezen en uploaden in de wachtrij. Je moet wel rekening houden dat het rechtenvrije muziek is anders moet je afdragen aan de "Buma Stemra" Er is rechtenvrije muziek te vinden op internet je kunt deze simpel zoeken naar rechtenvrije muziek op Google. Uiteraard mag je ook wachtmuziek aanschaffen waar de rechten van zijn afgekocht. Houd er wel rekening mee dat niet iedereen van Heavy metal of Carnavalsmuziek houdt

Bekijk onze tarieven

Informatieve boodschap en acties

Ter aanvulling op je wachtmuziek kun je er ook voor kiezen om een informatieve boodschap af te spelen, tussen de wachtmuziek door. Denk bijvoorbeeld aan een verwijzing naar jouw website of een speciale actie. Deze informatieve boodschappen mag je uiteraard zelf inspreken om je wachtmuziek aan te vullen. Voor het optimale resultaat laat je teksten inspreken door onze stemartiesten

Wachtmuziek telefoon

Waarom bedrijven voor VOIPZeker kiezen

Beste support
Onze service is door klanten met een 9,5 gewaardeerd. Heb je vragen? Dan krijg je bij ons altijd een expert aan de lijn die jouw vragen direct beantwoord.
Altijd online
Nederlands meest redundant uitgevoerde fail-over systeem. Jij kunt erop vertrouwen dat je altijd en overal bereikbaar blijft, ook in geval van nood.
Flexibel
Snel en eenvoudig uitbreiden met nieuwe gebruikers, telefoonnummers en add-on functies. Real-time te regelen vanuit je Unite telefooncentrale.
Eenvoudig beheer
Eén compleet systeem waarmee je de telefonie van alle vestigingen eenvoudig aanstuurt. Eén eigen managementsysteem waarin je alles real-time kunt wijzigen.
Alles onder 1 dak
Eén aanspreekpunt voor internet, netwerk, online werkplekken, vaste telefonie, mobiele telefonie, apps, desktop bellen, videoconference, stemartiesten en bekabeling.
100% tevredenheid
Waar een ander stopt gaan wij verder. Wij zien jouw organisatie als de onze en zorgen daarom dat alles tot in de puntjes geregeld is.