Over VOIPZeker

Wij helpen bedrijven met geweldige VoIP communicatieoplossingen voor vaste telefonie, mobiele telefonie, videovergaderen en netwerk.

belplan

VOIPZeker - het verhaal

Elke organisatie is uniek. Daarom brengt VOIPZeker de wensen en behoeften van jouw organisatie in kaart en past het de diensten hier volledig op aan. Met 24/7 persoonlijk contact ondersteunt VOIPZeker jouw bedrijf daar waar nodig is. Hierbij maken we gebruik van onze complete telefooncentrale waarin jij door middel van een simpel drag-en-drop systeem binnen vijf minuten een gepersonaliseerd belplan kan opstellen.

VOIPZeker neemt de tijd voor jou waarbij we zorgen dat elke vraag direct wordt beantwoord. We blinken uit met de snelste service en kortste levertijden.


Meer dan alleen zakelijke telefonie

VOIPZeker doet zoveel méér dan alleen zakelijke telefonie. Zo heeft VOIPZeker het meest geavanceerde en gebruiksvriendelijkste alles-in-één communicatiesysteem van Nederland ontwikkeld, beter bekend als Unite Phone. Unite Phone is het ultieme zakelijke communicatieplatform geworden van Nederland dat collega’s en klanten dichter bij elkaar brengt. Met dit eigen ontwikkelde platform stellen wij bedrijven in staat om overal ter wereld flexibel te laten werken en communiceren via hun vaste telefoon, mobiele telefoon en desktop.


Wat hebben wij gedaan?START
Jouw wensen zijn ons uitgangspunt.

Wij geloven dat communicatie en bereikbaarheid van essentieel belang zijn voor ieder bedrijf. In een wereld waar iedereen 24/7 online is moet je altijd en overal bereikbaar kunnen zijn.

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke, flexibele en innovatieve producten en diensten voor betere bereikbaarheid.

Wij bieden totaaloplossingen voor communicatie, hosted VoIP, telefoonnummers, breedbandverbindingen, wifi en installatie.

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

References
References
References
References
References
References