Razendsnel internet
Glasvezel ADSL SDSL VDSL Backup verbinding
Vragen? Bel ons op
088 - 066 0550
Of laat je terugbellen
Sleep de slider naar de rechterkant

ADSL

Met zakelijk ADSL kun je onbezorgd gebruik maken van snel en veilig internet. Zakelijk ADSL is leverbaar met een snelheid tot 20Mbps download en 1 Mbps download.

Doe de Postcode check om te zien welke maximale adsl snelheid op jouw adres beschikbaar is.

Wat betekend ADSL?

ADSL staat voor Asymmetric Digital Subscriber Line, wat betekent dat de downloadsnelheid hoger ligt dan de uploadsnelheid. Dit is het meest populaire type verbinding onder kleinere bedrijven die op een reguliere manier gebruik maken van het internet. De snelheid is voldoende voor bedrijven die hoofdzakelijk websites bezoeken en e-mails versturen.

Hoe snel is ADSL?

ADSL is beschikbaar met snelheden tot 8 Mbs download en 1 Mbps upload. ADSL2+ is een snellere variant van ADSL met eveneens een downloadsnelheid die hoger ligt dan de uploadsnelheid.

Ook is ADSL2+ een goede optie voor bedrijven die ver van de wijkcentrale liggen. In tegenstelling tot ADSL haalt ADSL2+ op enkele kilometers afstand van de wijkcentrale namelijk wel hoge snelheden.

De maximale snelheid van een zakelijke ADSL verbinding hangt volledig af van het netwerk en de wijkcentrale bij je in de buurt.

Momenteel krijgen alle wijkcentrales een upgrade waardoor ineens hogere snelheden mogelijk zijn met VDSL of Glasvezel. Een groot deel van Nederland heeft al een upgrade gehad. Vaak betaal je dan niets extra maar krijg je wel veel meer internet snelheid. Ook hiervoor kun je de Postcode check uitvoeren.
Betaal minder voor je telefonie
Reken hier je voordeel uit

Om uw ervaring te verbeteren maakt deze site gebruik van cookies.
Aanpassen
Prima!