ADSL

Met zakelijk ADSL kun je onbezorgd gebruik maken van snel en veilig internet. Zakelijk ADSL is leverbaar met een snelheid tot 20Mbps download en 1 Mbps download.

Doe de Postcode check om te zien welke maximale adsl snelheid op jouw adres beschikbaar is.

Wat betekend ADSL?

ADSL staat voor Asymmetric Digital Subscriber Line, wat betekent dat de downloadsnelheid hoger ligt dan de uploadsnelheid. Dit is het meest populaire type verbinding onder kleinere bedrijven die op een reguliere manier gebruik maken van het internet. De snelheid is voldoende voor bedrijven die hoofdzakelijk websites bezoeken en e-mails versturen.

Hoe snel is ADSL?

ADSL is beschikbaar met snelheden tot 8 Mbs download en 1 Mbps upload. ADSL2+ is een snellere variant van ADSL met eveneens een downloadsnelheid die hoger ligt dan de uploadsnelheid.

Ook is ADSL2+ een goede optie voor bedrijven die ver van de wijkcentrale liggen. In tegenstelling tot ADSL haalt ADSL2+ op enkele kilometers afstand van de wijkcentrale namelijk wel hoge snelheden.

De maximale snelheid van een zakelijke ADSL verbinding hangt volledig af van het netwerk en de wijkcentrale bij je in de buurt.

Momenteel krijgen alle wijkcentrales een upgrade waardoor ineens hogere snelheden mogelijk zijn met VDSL of Glasvezel. Een groot deel van Nederland heeft al een upgrade gehad. Vaak betaal je dan niets extra maar krijg je wel veel meer internet snelheid. Ook hiervoor kun je de Postcode check uitvoeren.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,6
Meer reviews

Wil jij ook click to call?

Wordt klant en start vandaag nog met click to call. Sneller en efficiënter werken is dichterbij dan je denkt! Al 11.000+ bedrijven zoals Etos en Suzuki gingen je voor. Bereken gratis je telefoniekosten uit.

Kostencalculator

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References