015

Een zakelijk 015 nummer aanvragen

Binnen 1 minuut een nieuw 015 nummer aanvragen en bestellen. Direct een nummer naar wens uitkiezen.

VoIP vaste telefonie
Zelf 015 nummers uitkiezen
Binnen 5 minuten bellen
015 nummer op vast en mobiel
100% bereikbaar bij overstap

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

References
References
References
References
References
References

Een 015 nummer aanvragen en bestellen voor €1,00

Een 015 nummer (Delft) geeft lokale en betrouwbare uitstraling

Klanten waarderen ons met:

015 nummer aanvragen

Direct een 015 nummer aanvragen en bestellen

Een 015 nummer is een regionaal nummer en is het netnummer voor de regio Delft. Bedrijven die een 015 nummer aanvragen kiezen voor een betrouwbare en plaatselijke uitstraling. Het grote voordeel is dat een 015 nummer voor extra vertrouwen zorgt voor plaatselijke klanten.

Bestel direct je nieuwe nummer

Uniek in NL - Zelf een 015 nummer uitkiezen

VOIPZeker is de enige provider van Nederland waar je direct zelf een 015 nummer kunt uitkiezen. Een nieuw 015 nummer aanvragen en online bestellen is binnen 1 minuut geregeld. Na een 015 nummer aanvragen wordt deze meteen vrijgegeven en ben je zelfs direct al bereikbaar. Na de bestelling krijg je toegang tot de Unite telefooncentrale en stel je het 015 nummer in op je vaste telefoon, mobiele telefoon of zelfs je desktop.

015 nummer aanvragen

"Binnen 2 minuten had ik mijn netnummer en kon ik aan de slag. Uitstekende en snelle service."

Unite Phone

Altijd & overal bereikbaar op je 015 nummer

Nadat je een 015 nummer hebt aan gevraagd kun je zelf kiezen hoe je deze wilt instellen. Je kan je netnummer ontvangen op je vaste telefoon, mobiele telefoon en zelfs op jouw desktop. Ook zonder fysiek kantoor in Delft blijf je altijd en overal telefonisch bereikbaar. Thuis, op kantoor of in het park - het maakt niet uit. Ideaal voor iedere ondenemer. Je hebt al een 015 nummer voor slechts €1,00 per maand.

Kies een mooi nummer

015 nummer beheren

Wil je een 015 nummer van de regio "Delft" optimaal beheren? Dan doe je dit eenvoudig van onze portaal. Hierin beheer je middels een simpel drag en drop systeem jou complete belplan.

Zo kan je eenvoudig een doorschakeling instellen van je 050 nummer naar je mobiel of een keuzemenu en automatische openingtijden instellen. Je ziet in een oogopslag hoe jouw callfow is ingesteld en kan deze altijd gelijk aanpassen wanneer en waar jij maar wil.

Zakelijk mobiel abonnement

Hulp nodig bij een 015 nummer aanvragen?

Wij staan klaar om jou te helpen bij het kiezen van een 015 nummer. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.