Wat is een 0800 nummer?

Een 0800 nummer is een servicenummer die gratis is voor de beller. Hierdoor verlaag je de drempel voor je potentiële klanten om met jouw bedrijf in contact te komen. Deze 0800 servicenummers worden gebruikt om gratis informatie of diensten aan te bieden. Je rekent de beller dus niets voor het opbellen van jouw 0800 nummer. Wanneer wij het nummer activeren wordt deze toegewezen aan jouw Unite telefooncentrale.

Waarom een 0800 nummer?

Een 0800 nummer geeft een landelijke en professionele uitstraling. Een betaald 0900 nummer kan voor sommige bellers een reden zijn om je niet te bellen en zullen daarom voorkeur geven aan een 0800 servicenummer. Waarom een 0800 nummer aanvragen? De voornaamste reden en grootste voordeel is dat een 0800 nummer gratis is voor de beller. Loop dus nooit meer een verkoopkans mis door en blijf gratis bereikbaar voor alle potentiële klanten.

Een ander groot voordeel is dat je geen callcenter nodig hebt om alle inkomende gesprekken van je 0800 nummer aan te nemen. Je kunt gesprekken direct op kantoor afhandelen en zelfs doorschakelen naar je mobiele telefoon. In de online Unite telefooncentrale beheer je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van je algehele organisaties. Wijzig doorschakelingen, voicemails en keuzemenu's binnen 1 minuut.

Neem contact met ons op voor de actuele mogelijkheden of vul het 0800 nummer aanvraagformulier in. Laat je gratis informeren hoeveel een 0800 nummer kost en vraag naar de voordelen.

Hoe kan ik een 0800 nummer aanvragen?

Bedrijven investeren graag in een professionele en klantvriendelijke klantenservice. VOIPZeker helpt dagelijks tientallen nieuwe bedrijven om beter bereikbaar te zijn en is een 0800 nummer aanvragen snel te realiseren.

Hoe kan ik een 0800 nummer aanvragen via VOIPZeker? Op onze 0800 telefoonnummer pagina vuil je het 0800 nummer aanvraagformulier in en nemen wij binnen één werkdag contact met jou op. Wij zullen de aanvraag samen met jou doornemen en deze na het toewijzen activeren in jouw online Unite telefooncentrale.

Is 0800 een gratis nummer?

Een 0800 servicenummer is voor de beller dus een gratis telefoonnummer om naar te bellen om informatie in te winnen. Bij dit servicenumemr draagt de nummereigenaar, het bedrijf, de kosten van de bellers op zich. Wil je een 0800 nummer aanvragen via VOIPZeker of wil je weten hoeveel een 0800 nummer kost? Klik op de oranje knop en vul het aanvraagformulier in op de volgende pagina. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou om en geven jou gratis advies voor de beste oplossing.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,6
Meer reviews

Wil jij ook click to call?

Wordt klant en start vandaag nog met click to call. Sneller en efficiënter werken is dichterbij dan je denkt! Al 11.000+ bedrijven zoals Etos en Suzuki gingen je voor. Bereken gratis je telefoniekosten uit.

Kostencalculator

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References