0800-nummer

Een 0800 nummer is een servicenummer die gratis is voor de beller. Hierdoor verlaag je de drempel voor je potentiele klanten om met je in contact te komen. Je kunt deze ook gebruiken als servicenummer voor meer informatie of ondersteuning. Een 0800 nummer moet je aanvragen bij deACM. Als deze het nummer heeft toegewezen kan je deze activeren op hosted VoIP.

Waarom een 0800 nummer?

Een 0800 nummer geeft een landelijke en professionele uitstraling. Een betaald0900 nummerkan voor sommige bellers een reden zijn om je niet te bellen. Geen gesprek betekent een verloren mogelijkheid tot een verkoop. Loop nooit meer een verkoopkans mis door gratis bereikbaar te zijn voor al je potentiele klanten.

Je hebt geen callcenter nodig voor het afhandelen van je 0800 gesprekken. Je kunt de gesprekken direct op kantoor afhandelen of zelfs gewoon doorschakelen naar een mobiele telefoon. In de Online portaal kun je direct de routering van je telefoonnummer aanpassen zo vaak als je maar wilt.

Neemcontactmet ons op voor de actuele mogelijkheden.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,5
Meer reviews

Wil jij ook click to call?

Wordt klant en start vandaag nog met click to call. Sneller en efficiënter werken is dichterbij dan je denkt! Al 11.000+ bedrijven zoals Etos en Suzuki gingen je voor. Bereken gratis je telefoniekosten uit.

Kostencalculator

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References