088 nummer aanvragen

Wij regelen het proces vanaf de aanvraag tot aan het activeren van het gekozen nummerblok.

Binnen 5 minuten geactiveerd

Na het activeren van het 088 nummerblok kun je direct starten met bellen en gebeld worden.

Heldere positionering

Met een 088 nummerblok profileer je je bedrijf als een grote organisatie in de markt.

088 nummer aanvragen - direct regelen

Bedrijven die graag direct de beschikking hebben over voldoende landelijke 088 nummers vragen een 088 nummerblok aan. Deze 088 netnummers worden altijd uitgegeven in blokken van minimaal 100 stuks .

Om de aanvraag van een 088 nummer eenvoudig en snel in te dienen ontzorgen wij bedrijven volledig. Wij regelen het hele proces vanaf de aanvraag tot aan het activeren (het kiesbaar maken) van de netnummers. Start vandaag je aanvraag en vul het onderstaande formulier in.

088 telefoonnummer contactformulier

Onze klanten beoordelen ons met een:

088 nummer activeren - direct actief

Beschik je al over een blok 088 netnummers dan kunnen wij deze binnen enkele minuten voor je activeren. Een 088 nummerblok dient altijd geactiveerd te worden voor je hiervan gebruik kunt maken. Na activering van de 088 nummer kun je direct starten met bellen en gebeld worden.

Klant worden?

Wij helpen jou met het inrichten van je VoIP telefonie, zodat je optimaal bereikbaar bent voor je klanten. Al 11.000+ bedrijven zoals Etos en Suzuki gingen je voor. Bereken gratis je telefoniekosten uit of wordt direct klant!

Kostencalculator

Voordelen 088 bedrijfsnummer

Wat is een 088 nummer?

Een 088 netnummer is niet regio gebonden en zorgt ervoor dat de vestigingsplaats van de organisatie niet af te leiden is aan het telefoonnummer. Een 088 netnummer is geliefd bij grote bedrijven die veel telefoonnummers nodig hebben. Ze zijn alleen afneembaar in nummerblokken van 100 of 1.000 stuks. Handig wanneer veel medewerkers of vestigingen allemaal hun eigen rechtstreekse 088 telefoonnummer nodig hebben.

Voordelen op een rijtje

checked Met een 088 netnummer profileer je je als een groot bedrijf

checked Voldoende nummers om het personeel te voorzien van directe doorkiesnummers

checked Een 088 bedrijfsnummer is landelijk inzetbaar

checked Een 088 nummerblok bestaat altijd uit opeenvolgende nummers

checked Internationaal bereikbaar

Verschil tussen een 085- en een 088 bedrijfsnummer

085- en 088 bedrijfsnummers zijn Nederlandse landelijke telefoonnummers die niet gebonden aan een specifieke regio. Beide telefoonnummers zijn uitsluitend bestemd voor de zakelijke markt. Organisaties die een landelijke uitstraling willen kiezen voor een 085- of 088 netnummer. Maar het wordt ook regelmatig gecombineerd met nationale nummers om zo ook de lokale markt aan te spreken. Wil je meer informatie over 085 nummer of regionale telefoonnummers klik dan op de onderstaande link.

Lees meer over 085 nummers

Lees meer over regionale nummers

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References