Een mooi Belgisch telefoonnummer aanvragen

Heb je een nieuw Belgisch telefoonnummer nodig en wil je deze beheren vanuit Nederland? Alle regio's beschikbaar & binnen 1 dag online.

VoIP vaste telefonie
Belgische vertrouwde uitstraling
Binnen één werkdag actief
Beheren vanuit Nederland
100% bereikbaar met overstap

Belgisch telefoonnummer- Binnen één dag actief

Waarom een Belgisch telefoonnummer aanvragen?

Ben jij met je bedrijf actief in België of wil je hier een vestiging gaan openen? Dan kun je bij ons direct een Belgisch telefoonnummer aanvragen. Met een regionaal Belgisch telefoonnummer van VOIPZeker ben je nameelijk ook in Nederland bereikbaar voor al jouw Belgische klanten. Wanneer klanten een Belgisch telefoonnummer van jou bellen kun je deze eenvoudig in Nederland beantwoorden. Wanneer je een Belgisch telefoonnummer bij ons aanvraagt komt deze gewoon bij ons en je eigen telefooncentrale te staan. Zo leveren wij nieuwe Belgische telefoonnummers voor elke regio in België en is een nieuw Belgisch telefoonnummer al binnen één werkdag geactiveerd.

Belgisch telefoonnummer aanvragen formulier


Onze klanten beoordelen ons met een:

VoIP wachtrij

Voordelen Belgisch telefoonnummer

Met een Belgisch telefoonnummer vergroot je de kans dat Belgische klanten en bedrijven contact met jou opnemen. VOIPZeker levert Belgische telefoonnummers voor alle regio's, zoals Brussel, Antwerpen of Luik. Jouw Belgische telefoonnummer komt in je online telefooncentrale te staan. Belgische klanten die jouw nummer bellen kun je gewoon via de telefoon of laptop beantwoorden in Nederland. Hiervoor betaal je geen extra kosten.

Voordelen op een rijtje

checked Belgische klanten bellen lokaal tarief

checked Betrouwbare uitstraling voor Belgische klanten

checked Belgische oproepen aannemen in Nederland

checked Onderling gratis bellen met vestiging in België

checked Geen doorschakelkosten

Belgisch telefoonnummer slechts €7,50 p/mnd

VOIPZeker levert voor elke regio een Belgisch telefoonnummer. Wil je liever een landelijke uitstraling, kies dan voor een Belgisch servicenummer (078). Je hebt al Belgische service- en regio nummers voor €7,50 per maand. Wil je een Belgisch telefoonnummer aanvragen, vul dan het bovenstaande formulier in. Wij nemen jouw aanvraag direct in behandeling en ben je in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog online.

Wachtrij instellen

Voorwaarden - Belgisch nummer aanvragen

Voor het aanvragen van een Belgisch telefoonnummer heb je bewijs nodig van inschrijving van jouw bedrijf in België. Wij vragen jou om bewijs van een vestigingsadres in België of een inschrijving in het Belgische handelsregister aan te leveren alsmede de handelsnaam. Kan jij deze gegevens niet aanleveren? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Prijzen Belgische telefoonnummers

LandEenmalige kostenPer maand
Belgisch telefoonnummer (regionaal)€ 15,00€ 7,50
Belgisch telefoonnummer (landelijk)€ 15,00€ 7,50

Klaar om vandaag zakelijk te bellen?

Stap vandaag over op onze telefooncentrale met 75+ functies en beheer je Belgische klanten vanuit België of Nederland. Al 11.000+ ondernemers gingen je voor.

Bekijk oplossingen