Wat zijn internationale telefoonnummers?

Voor bedrijven die een vestiging in het buitenland hebben en die veel zaken doen in het buitenland kan het heel lucratief zijn om een internationaal telefoonnummer te hebben. Omdat je voor de internationale klanten op een lokaal nummer bereikbaar bent, verlaag je de drempel om contact op te nemen.

Het voordeel van VOIPZeker is dat het internationale telefoonummer in de online telefooncentrale wordt opgenomen en je deze eenvoudig kunt beheren vanuit Nederland. Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn in het land van jouw internationale telefoonnummer.


Ja, ik wil klant worden


Een internationaal nummer aanvragen

Heb je zelf een zakelijk internationaal telefoonnummer en/of wil je een bijvoorbeeld een Duits nummer aanvragen? Dat is zo geregeld. Een groot voordeel is dat collega's in het buitenland onderling gratis bellen naar bijvoorbeeld jouw collega's in Nederland. Dat is nog eens besparen!

Wij hebben een groot assortiment aan verschillende internationale nummers, zoals Belgische nummers en Duitse nummers die je kunt aanvragen. VOIPZeker levert telefoonnummers voor meer dan 60 verschillenden landen wereldwijd. De prijs en levertijd verschilt per land. In de meeste landen heb je al een internationaal netnummer voorslechts €7,50 per maand. Bekijk onze internationale nummer pagina voor actuele tarieven.

Lees meer over internationale telefoonnummers


Voordelen van internationale telefoonnummmers

checked Eén factuur één aanspreekpunt, geen gedoe met verschillende buitenlandse providers

checked Kantoren en vestigingen bellen internationaal gratis onderling

checked Alle telefoons instelbaar en te monitoren vanuit Nederland

checked Internationale gesprekken kun je in Nederland aannemen (of andersom)

checked De beller betaalt lokale beltarieven


Voorwaarden

Voor de aanvraag hebben wij bewijs nodig dat jouw bedrijf in dat lang gevestigd is. Je kunt dit aantonen met een vestigingsadres, een energierekening of een KvK-inschrijving. Wil jij bijvoorbeeld een Duits nummer aanvragen voor de regio Antwerpen, dan vragen wij jou om te verifiëren dat jouw bedrijf hier gevestigd is en kunnen wij een internationaal telefoonnummer voor jou vrijgeven.

Voor meer informatie neem je contact op met onze technische support afdeling en laat je gratis informeren over de mogelijkheden.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,5
Meer reviews

Direct nummer uitkiezen

Internationale nummers aanvragen vanaf slechts €7,50 en leverbaar in meer dan 60 landen. Beheer jouw internationale nummer eenvoudig vanuit Nederland.

Ja, dat wil ik ook

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References