Internationale nummers

Voor bedrijven die veel zaken doen in het buitenland kan het heel lucratief zijn om een internationaal telefoonnummer te hebben. Omdat je voor de internationale klanten op een lokaal nummer bereikbaar bent, verlaag je de drempels om contact op te nemen. Het internationale nummer zal door de VoIP telefooncentrale afgeleverd worden op een VoIP toestel in Nederland.

Mocht je ook daadwerkelijk medewerkers hebben in het buitenland dan bellen deze gratis naar de collega’s in Nederland. Het aanvragen van een Internationaal nummer heeft wel een aantal haken en ogen. Er gaat vaak een bureaucratisch proces aan vooraf. De voorwaarden voor aanvraag van een internationaal nummer verschillen ook per land. Denk hierbij aan eventuele verplichtingen van een postadres of inschrijving KvK in het betreffende land. Neem altijd contact op voor de actuele beschikbaarheid en mogelijkheden.

Neemcontactmet ons op voor de actuele mogelijkheden.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,5
Meer reviews

Wil jij ook click to call?

Wordt klant en start vandaag nog met click to call. Sneller en efficiënter werken is dichterbij dan je denkt! Al 11.000+ bedrijven zoals Etos en Suzuki gingen je voor. Bereken gratis je telefoniekosten uit.

Kostencalculator

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References