Vragen? Bel ons op
088 - 066 0550
Of laat je terugbellen
Sleep de slider naar de rechterkant

Conference call

Wat is Conference call?

Reizen naar een vergaderlocatie of een bedrijf inhuren om een telefonische vergadering op te zetten is verleden tijd. Met de conference call mogelijkheid binnen VoIP telefonie kun je eenvoudig een telefonische vergadering opzetten. Het is niet meer nodig om een conference call te reserveren of in te bellen naar een duur 0900 nummer.

Je kunt op elk moment van de dag met een kleine of grote groep deelnemers in Nederland of in het buitenland simpel en snel een telefonische vergadering opzetten. Het maakt niet meer uit waar je bent, je staat altijd in contact met elkaar.

Met de gespreksopname mogelijkheid worden de vergaderingen automatisch opgenomen. Deze kun je naluisteren om de notulen uit te werken of gebruiken als bewijslast van dat wat er daadwerkelijk is besproken of afgesproken.

Een conference call is niet alleen een efficiënte en flexibele manier om te vergaderen. Het is ook nog eens milieu bewust. Je bespaart een hoop tijd en geld doordat je niet meer hoeft te reizen.

Voor bedrijven die een MVO beleid hebben is de optie conference call een goede aanvulling dit bijdraagt aan de reductie van co2 uitstoot.
Betaal minder voor je telefonie
Reken hier je voordeel uit

Om uw ervaring te verbeteren maakt deze site gebruik van cookies.
Aanpassen
Prima!