Vaste VoIP telefonie voor makelaars

Optimaal bereikbaar en efficiënter werken door slimme vaste telefonie oplossingen voor makelaars.
Verhoog omzet en mis nooit meer een telefoongesprek van een potentiële klant.

Makelaardij - beter bereikbaar en meer omzet

VOIPZeker heeft jarenlang ervaring met het opzetten van onmisbare vaste VoIP telefonie oplossingen voor makelaars. Door de lage hypotheekrente is de huizenmarkt volop in beweging en wil jij als makelaar optimaal bereikbaar zijn op je vaste telefonie, maar ook op je mobiel. Met de Unite telefooncentrale op zak hebben makelaars de ideale VoIP oplossing. Wil je nog een stap verder? Kies dan voor de mobiele VoIP simkaart en gebruik je zakelijke nummer en privé nummer op 1 simkaart.

Makelaars optimaal bereikbaar

Met de groei op de huizenmarkt hebben makelaars het drukken dan ooit. Telefonische bereikbaarheid is de succesfactor voor ieder kantoor. Door slimme routeringen met keuzemenu’s, afwezigheidsmeldingen en doorschakelingen naar de mobiel hoef je nooit meer verkoopkans en omzet te missen.

Voordelen telefonie oplossing makelaardij

  • Altijd bereikbaar door slim routeren
  • Kostenbesparing tot 40%
  • Vast op mobiel simkaart
  • Keuzemenu voor iedere afdeling
  • Voicemail to email
  • Verhoogde klanttevredenheid

Slimme voicemail

Een slimme VoIP telefonie oplossing voor makelaars is het gebruik van een slimme voicemail. Wanneer je jouw telefoon op “niet storen”(DND) krijg je geen oproepen meer binnen en kunnen zij een voicemail inspreken. De ingesproken voicemail wordt automatisch per e-mail verzonden, zodat je deze direct en eenvoudig op je mobiel telefoon kunt afluisteren.

Vast op mobiel simkaart

Eén van de meest gekozen vaste telefonie oplossingen voor makelaars is de Vast op Mobiel simkaart van VOIPZeker. De mobiele VoIP simkaart wordt opgenomen in je online telefooncentrale. Dat betekent dat je met je zakelijke nummer via je simkaart kunt bellen en gebeld worden. Combineer vaste en mobiele telefonie voor optimale integratie en bel onderling gratis met collega's.

Ja, ik wil klant worden

VOORSPELBARE KOSTEN MET VRIJBELLEN NEDERLAND.

Voor een vast bedrag per maand kan je vrij bellen binnen Nederland.
Hierdoor kan je het budget voor het gehele jaar vastleggen en heb je geen verassingen meer.

WIL JE MEER WETEN?