References

Grootzakelijk telefoonysteem gebouwd voor modern zakendoen

VOIPZeker is levert al 18 jaar op maat gemaakte telefonie oplossingen voor de zakelijke markt. Ongeacht jouw wensen, wij leveren maatwerk telefonie oplossingen voor MKB- en grootzakelijke bedrijven. Vandaag de dag dat bedrijven méér willen dan alleen telefonie, je wilt de beste communnicatie-oplossingen op kantoor, thuis en onderweg.

Zakelijke telefonie dat past bij jouw behoeften

Uniforme communicatie - Eén systeem voor VoIP bellen, video en conference calls

99,999% uptime - Redundant fail-over systemen zorgen ervoor dat je altijd bereikbaar blijft

Efficiënt beheer - Geen IT-diploma? Binnen 1 minuut belplannen wijzigen en bereikbaarheid beheren

Toekomstbestendig - Waarom bijblijven als je vooruit kunt? Dagelijks nieuwe ontwikkelingen voor de beste technologie

Geweldige service - Een vriendelijk gezicht achter elke interactie met VOIPZeker en 24/7 support

phone

52.593

Gebruikers

11.271

Bedrijven

287

Grote projecten

18

Jaar ervaring

phone

Unite Phone - één systeem voor video, beheer en bellen

Voer en ontvang wereldwijd telefoongesprekken op jouw desktop, neem deel aan videogesprekken en vergaderingen. Eén overzicht van wachtrijen, gesprekken en collega’s. Het meest complete systeem ter wereld biedt optimale bereikbaarheid voor jouw organisatie.

Unite centrale - 99,999% uptime

Met de Unite telefooncentrale werkt jouw hele organisatie efficiënter en ben je optimaal bereikbaar voor klanten. Deze meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale is redundant uitegevoerd met een uptime van 99,999%. Als organisatie ben je voorzien van mogelijkheden voor thuiswerken i.c.m. vaste telefonie en Vast op Mobiel integraties.

VOIPZeker is de enige telecomprovider van Nederland die de meeste firmware-ondersteuningen heeft voor bestaande en nieuwe telefoons. Wij leveren complete vaste VoIP telefoons, DECT handsets en nog veel IP-apparatuur voor jouw organisatie.

Lees verder
phone
phone

Vast op Mobiel - vast nummer en 06 op één simkaart

VOIPZeker brengt het beste van twee werelden samen, dat van vaste telefonie en mobiele telefonie. Volledige integratie met jouw online centrale via de mobiele VoIP simkaart. Bepaal zelf met welk zakelijk of 06-nummer jij uitbelt.

Meer weten? Praat met een expert!

Laat je direct opbellen door één van onze experts en vraag gratis advies.

Meest eenvoudige gebruik
Vast, mobiel en desktop
Meest betrouwbare netwerk
Video- en audio conference

Waarom kiezen voor VOIPZeker?

phone
Betrouwbaar en robuust netwerk

De Unite telefooncentrale van VOIPZeker is volledig in eigen beheer en heeft de meest geavanceeerde portaal in Nederland. Het failover systeem is volledig redundant uitgevoerd en altijd voorzien van de nieuwe technische hoogstandjes

phone
Meest complete systeem

Ieder bedrijf krijgt een eigen portaal met een volledig overzicht van statistieken en rapportages. Beheer zelf de bereikbaarheid van de algehele organisatie, koppel CRM-systemen en zie realtime bedrijfsinformatie van de beller.

phone
Toekomstbestendig

Eén modern communicatie-systeem voor bellen, statistieken, video, conference en samenwerking. Onze cloud oplossingen zijn toekomstbestendig omdat wij onze technische hoogstandjes continue blijven vernieuwen.

Stappenplan - Samen kiezen wij dé beste telefonie oplossing