Hét grootzakelijk VoIP systeem voor Enterprise bedrijven

Een revolutionair grootzakelijk VoIP platform voor vaste telefonie, mobiele telefonie, videobellen en vergaderen op je desktop.

Unite Phone
Call center dashboard
Vast, mobiel en desktop
Flex-tensie tot 3 apparaten
Audio- en videoconference

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

References
References
References
References
References
References

Eén grootzakelijk VoIP systeem voor modern zakendoen

Een robuust telefoonsysteem, speciaal ontworpen om grote bedrijven optimaal te helpen bij het ontvangen, beheren en optimaliseren van zakelijke telefoongesprekken.

Enterprise VoIP telefonie

Eén telecomprovider - één aanspreekpunt

Onze diensten

- Vaste (VoIP) telefonie

- Mobiele telefonie

- Desktop (video)bellen

- Internet (VDSL, glasvezel)

- Online telefooncentrale

- SIP-trunk

- Stemartiesten

- DECT- en Wifi meting

Onze producten

- Vaste telefoons

- DECT telefoons

- Headsets

- Modems

- Routers

- Switches

- Intercoms

- Access points

Vraag vrijblijvend advies

Samen bepalen wij welke zakelijke communicatieoplossingen het beste bij jouw wensen en budget passen. Ons doel is om jouw bedrijf op de lange termijn productiever te maken door middel van één all-in-one grootzakelijk VoIP communicatiesysteem met veel functies, vast op mobiel integraties, videobellen, vergaderen en rapportages.

Plan samen met ons een telecomcheck in.

Telecomcheck

Communicatieoplossingen
die bij je bedrijf passen

Toekomstbestendige Enterprise VoIP telefonie. Geweldige klantenservice.

Met VOIPZeker als telecomprovider, kunnen grote bedrijven:

Desktop bellen - Eén systeem voor video, vergaderen en bellen

Voer een onbeperkt aantal audio- en videogesprekken wanneer het jou uitkomt. Je belt direct naar externe nummers en start het audio- of videogesprek. Allemaal vanuit één grootzakelijk VoIP dashboard. Je hebt zelfs géén bureautelefoon meer nodig.

belplan
belplan

Uniek klik & sleep belplan - Start in 2 minuten

Maak binnen enkele minuten nieuwe belplannen voor afdelingen en vestigingen wereldwijd. Beheer teams die op afstand werken vanuit één dashboard en integreer nieuwe functies in belplannen binnen een paar klikken. Ervaar nu zelf Nederlands meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale

Vraag een demo aan

Klaar voor een online demo?

Aanvragen

Werk overal vandaan met desktop, mobiel en vast

Optimaal bellen en gebeld worden op vaste telefoons, desktop en mobiele telefoon. Medewerkers zijn altijd en overal bereikbaar met de Vast op Mobiel simkaart en kunnen bedrijven door de Unite Phone zelfs vaste telefoons helemaal vervangen.

Sim caard
Unite Phone

Realtime dashboard en statistieken

Via het uitgebreide dashboard van VOIPZeker monitoren managers de statistieken en prestaties van collega’s, terwijl zij vanuit huis werken of op kantoor . Verkrijg real-time inzicht in de activiteiten van teams en fr gehele organisatie.

Bekijk wie er telefonisch beschikbaar is of in gesprek is en hoe lang klanten in een wachtrij staan. Train nieuwe medewerkers en geef direct advies met de fluister-functie en volg inkomende oproepen op. Call beheer en trainen wordt een fluitje van een cent.

Start met analyseren

Gemakkelijk integreren - REST API, webhooks en CRM

Tijdens een telefoongesprek telt elke seconde. Roep real-time klantinformatie aan vanuit bedrijfssystemen en link deze rechtstreeks naar je telefonie.

Via REST API en webhooks real-time informatie verstrekken naar andere applicaties. Speciaal ontworpen om eigen bedrijfssystemen op de hoogte te stellen van een gebeurtenis. Start met het bouwen van een eigen systeem.

api
belplan

Eén aanspreekpunt voor telefonie, internet en hardware

Eén aanspreekpunt voor internet, netwerk, telefoonnummers, vaste telefonie, mobiele telefonie, apps, desktop bellen, video conferencing, voice over berichten en bekabeling.

Telecomcheck aanvragen

Waarom Enterprise bedrijven voor VOIPZeker kiezen

Enterprise klantenservice
Onze service is door klanten met een 9,5 gewaardeerd. Heb je vragen? Dan krijg je bij ons altijd een expert aan de lijn die jouw vragen direct beantwoord.
Betrouwbaar en veilig
Nederland’s meest redundant uitgevoerde fail-over systeem. Jij kunt erop vertrouwen dat je altijd en overal bereikbaar blijft, ook in geval van nood.
Flexibel
Snel en eenvoudig uitbreiden met nieuwe gebruikers, telefoonnummers en add-on functies. Real-time te regelen vanuit je Unite telefooncentrale.
Eenvoudig IT-beheer
Vanuit één portaal eenvoudig nieuwe hardware aansluiten en configureren, provisionen en belplannen aanpassen voor één of meerdere vestigingen.
Alles onder 1 dak
Eén aanspreekpunt voor internet, netwerk, online werkplekken, vaste telefonie, mobiele telefonie, apps, desktop bellen, videoconference, stemartiesten en bekabeling.
100% tevredenheid
Waar een ander stopt gaan wij verder. Wij zien jouw organisatie als de onze en zorgen daarom dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Ervaar nu het geweldige Enterprise telefoonsysteem

Aanvragen