Subsidieregeling Digitalisering Rotterdam


COVID-19: Krijg tot €2.500,- subsidie met VOIPZeker

Tot €2.500,- subsidie met diensten van VOIPZeker

Door de Corona zijn fysieke klantbezoeken aan bedrijven flink afgenomen en is het belangrijker dan ooit om je diensten te kunnen voorzetten en verkopen te kunnen blijven doen. De gemeente Rotterdam is gestart met een subsidieregeling om de digitalisering voor kleine- en MKB bedrijven te stimuleren.

Wanneer bedrijven diensten van VOIPZeker afnemen kunnen zij in aanmerking komen voor deze subsidieregeling. Dit doe je door de Digitaliseringsvoucher aan te vragen bij gemeente Rotterdam. De subsidie is bedoelt om omzet en/of marktbereik te behouden, voort te kunnen blijven zetten of te vergroten nu de fysieke klantbezoeken door Corona worden beperkt. We hebben uiteraard met de gemeente overlegd over onze gebruiksvriendelijke en geavanceerde communicatiemiddelen die digitalisering bevorderen bij ondernemers. De gemeente vindt onze diensten passend in het subsidiebeleid waardoor bedrijven voor subsidie in aanmerkig komen.

Bedrijven met minder dan 50 medewerkers in dienst kunnen zo eenvoudig investeren in digitalisering. Subsidies worden tot een bedrag van €2.500,- verstrekt. De totale subsidiepot bedraagt €200.000,00.Subsidie Digitalisergvoucher aanvragen

De regeling geldt voor kleine- en MKB bedrijven die:

- Niet-beursgenoteerd zijn

- Volgens de KVK minimaal 3 jaar in Rotterdam zijn gevestigd

- Minimaal 2 en maximaal 49 mensen in dienst hebben

Voorwaarden:

- De subsidie bedraagt ten hoogste 50% van de kosten, excl. BTW

- De subsidie heeft een maximum van €2.500,- per onderneming

- Niet voor subsidie in aanmerking komen kosten zijn: interne kosten en hardware (bijvoorbeeld een computer of smartphone)

- Je mag op het moment van de aanvraag de kosten nog niet hebben gemaakt

- De aanvraag moet uiterlijk twee weken voor je start worden ingediend

- De activiteiten moeten binnen twaalf weken worden uitgevoerd

- Reclame- of advertentiekosten vallen niet binnen de regeling

- Per onderneming wordt maximaal één digitaliseringsvoucher verleendSubsidie Digitaal aanvragen

Eerst de offerte aanvragen daarna de Subsidie

Bij het aanvragen van de subsidie wordt verwacht dat je de aanvraag onderbouwt. Hierbij lever je een offerte aan waarop duidelijk staat aangegeven welke kosten in aanmerking komen en nog gemaakt moeten worden.

Bedrijven kunnen tot en met 8 december 2020 een aanvragen bij de gemeente indienen. De laatste subsidie Digitaliseringsvouchers worden uiterlijk eind december 2020 toegekend.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag. Liever bellen? Dan zijn wij bereikbaar op 088 066 055.

Wegens drukte adviseren wij je jouw offerte tijdig aan te vragen.Direct offerte aanvragen
Meest eenvoudige gebruik
Vast, mobiel en desktop
Meest betrouwbare netwerk
Video- en audio conference
phone

Unite centrale - méér dan 75+ geweldige functies

Het meest complete systeem van Nederland biedt optimale bereikbaarheid voor jouw organisatie. Zonder IT-kennis de productiviteit en communicatie verbeteren in één gecentraliseerd, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem. Bekijk nu alle functies.

Ruim 11.000+ bedrijven vertrouwen dagelijks op onze diensten

References