Online marketeer (m/v) partime/fulltime


Functie

VOIPZeker maakt een ongekende groei door en verovert een groot deel van de zakelijke markt. Jouw werk: Genieten van Marketing door een strakke snelle groei te realiseren. Jij gaat verder dan marketing: in nauwe

Jouw rol

Nou, jij bent uiteindelijk de expert! Maar we verwachten in iedergeval dat jij het volgende doet:
Naast het plaatsen van content op onze website verzorg je advertenties en social mediacampagnes. Je analyseert het verkeer en de conversie van de campagnes en vertaalt deze naar concrete optimalisaties. Je weet onze website zo in te richten dat je onze online sales tot grote hoogten brengt. Je zorgt continu dat onze naamsbekendheid, klanttevredenheid en het aantal bezoekers en conversie stijgt.

Je verdiept je in trends en de ontwikkelingen binnen de (online)marketing en zet alles om naar concrete campagnes en actiepunten. Je schrijft pakkende (product)teksten die afgestemd zijn op de doelgroep. Die schrijf je ook voor op onze social media kanalen en weet je welke content onze fans inspireert. Denk hierbij aan video's, promoties, speciale evenementen en alles op sociale media. Jij bent de drijvende kracht achter de strategische verkoop van onze revolutionaire telecom oplossingen.


Met wie ga jij samenwerken?

Samen met onze Nerds en onze Adviseurs ontferm jij je over onze productgroep. Vanaf dag één krijg jij alle vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen om jouw eigen functie verder door te ontplooien. VOIPZeker is authentiek en biedt talent de ruimte om zich te ontwikkelen.


Wie ben jij?

Waar je vandaan komt maakt niet uit, waar je naartoe wil is een ander verhaal. Als jij de ambitie hebt geven wij je de kans. Jij deinst er niet voor terug om je grenzen te verleggen en alles uit jezelf te halen. Je bent een energieke en gedreven Marketeer die niet strak in het pak naar werk wil, maar zichzelf wil ontwikkelen in een informele en buitengewoon professionele organisatie. Als jij ergens je zinnen op zet krijg je het ook gedaan. Tenslotte ben jij een intelligente taalvirtuoos die altijd wil blijven leren.


 • HBO werk- en denkniveau
 • IJzersterk met taal
 • Ambitieus
 • Creatief
 • Leergierig
 • Enige kennis van deze branche (is een pre)

Wat bieden wij jou?

Naast een gezellig en hardwerkend team krijg je van ons:

 • Een inspirerende werkplek in ons kantoor te Sassenheim
 • Een uitdagende baan, die geen dag hetzelfde is
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
 • 24 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Laptop
 • Marktconform salaris

VOIPZeker

Wij bouwen alles waar wij van dromen. Van een eigen platform - dat security, uptime en privacy garandeert - tot aan een zelf management systeem en hosted werkplekken. Innovatie zit in ons DNA.Zelfstandigheid is essentieel bij VOIPZeker, maar je bent nooit alleen. Samen til je VOIPZeker naar een hoger niveau. Onderling halen we het beste uit elkaar. Wij hebben altijd plaats voor nieuwe avonturiers. Teamleden die vinden dat perfectie de standaard moet zijn. De vrijheid om creativiteit en innovatie tot leven te brengen, dat is de basis van ons succes.

Is deze baan helemaal wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging, wacht dan niet langer en solliciteer via de button hieronder.


Heb je vragen?

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Danielle Hoogduin, Commercieel Manager via 088 – 066 0550. of stuur jouw CV en motivatiebrief naar vacature@voipzeker.nl

 • Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld