Online marketeer (m/v) partime/fulltime


Functie

VOIPZeker maakt een ongekende groei door en verovert een groot deel van de zakelijke markt. Jouw werk: genieten van online marketing door een strakke snelle groei te realiseren. Door jouw ruime ervaring in online marketing weet jij onze producten goed en creatief te vermarkten. Sluit je aan bij een gezellig team en leuke werkomgeving met veel ruimte voor vrijheid en verantwoordelijkheid.


Jouw rol

Als online marketeer hebben SEA en SEO geen geheimen voor jou. Social Media zit namelijk in jouw bloed en jij weet als de beste online marketingcampagnes te analyseren en optimaliseren. Met jouw hands-on mentaliteit ben je klantgericht, creatief, analytisch en schrijf jij tekstueel correcte content over onze geavanceerde producten. Als echte analytische strateeg krijg jij de vrijheid om in teamverband de best presterende marketingcampagnes te verzinnen, uit te rollen en te optimaliseren. Jouw doel: jezelf inzetten om continu waardevolle leads te generen voor de afdeling verkoop en meer klanten naar de website te trekken. Hiervoor zet je alle marketingkanalen, -tools en -instrumenten in!

De afdeling marketing is de drijvende kracht achter de strategische online verkoop van onze revolutionaire communicatieoplossingen. Jij hebt de "Know how" en de juiste skills! Met jouw ervaring weet jij door creatieve en innovatieve marketingcampagnes traffic naar onze website en landingspagina's te generen en onze unieke online funnel te vullen met de beste kwalitatieve leads.

Door de juiste Google Ads campagnes, Social Media content en Call-to-actions op de website te publiceren optimaliseer je de conversie en draag jij direct bij aan de groei van het bedrijf. Je werkt secuur en onderbouwt jouw plannen altijd met cijfers, feiten en analytische inzichten. Daarnaast maak je marketingkalenders en contentstrategieën en weet deze tot goede uitvoer te brengen. Daarnaast zorg jij voor een uitstekende brandidentiteit en imago. Jij krijgt dus veel verantwoordelijkheid en vrijheid om jouw passie voor marketing verder te ontwikkelen en deel uit te maken van een gezellig team!


Met wie ga jij samenwerken?

Samen met onze gezellige marketeers, adviseurs en managers ontferm jij je over onze productgroepen. Je spart en brainstormt samen met je collega's van verschillende afdelingen om zo creatieve content te publiceren. Vanaf dag één krijg jij alle vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen om jouw eigen functie verder door te ontwikkelen. VOIPZeker is authentiek en biedt talent alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.


Wie ben jij?

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als online marketeer, het liefst in een b2b omgeving. Je hebt aantoonbare ervaring met het opzetten van creatieve en innovatieve marketingcampagnes en het uitwerken van marketingstrategieën. Als energieke en gedreven marketeer heb jij passie voor wat je doet en draai jij je hand niet om zowel zelfstandig als in teamverband lekker aan de slag te gaan. En als het goed is geniet jouw analytische creatieve brein ervan om jouw expertise met ons te delen! Door jouw proactieve houding en analytische vaardigheden weet je jouw eigen resultaten en gezamenlijke doelen te behalen. Verder neem je mee:


 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als online marketeer (voorkeur in b2b markt)
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring met SEO, Google Ads, Google Analytics en Google Tag Manager
 • Je bent creatief en bezit goede analytische skills
 • Je bent echte een out-of-the-box denker
 • Je hebt ervaring met het opzetten van marketingcampagnes en -plannen
 • Je bent ambitieus en gedreven. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen.
 • Je bent uitstekend in de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift)
 • Enige kennis van deze branche (is een pre)

Wat bieden wij jou?

Naast een gezellig en hardwerkend team krijg je van ons:

 • Een inspirerende werkplek in ons kantoor te Sassenheim
 • Een uitdagende- en veelzijdige baan
 • Natuurlijk hele leuke collega's
 • Leuke bedrijfsuitjes
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Kerstpakket
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
 • Marktconform salaris
 • 24 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Laptop

VOIPZeker

Wij bouwen alles waar wij van dromen. Van een eigen platform - dat security, uptime en privacy garandeert - tot aan een zelf management systeem en hosted werkplekken. Innovatie zit in ons DNA. Zelfstandigheid is essentieel bij VOIPZeker, maar je bent nooit alleen. Samen til je VOIPZeker naar een hoger niveau. Onderling halen we het beste uit elkaar. Wij hebben altijd plaats voor nieuwe avonturiers. Teamleden die vinden dat perfectie de standaard moet zijn. De vrijheid om creativiteit en innovatie tot leven te brengen, dat is de basis van ons succes.

Is deze baan helemaal wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging, wacht dan niet langer en solliciteer via de oranje "Soliciteer nu" button (linksboven).


Heb je vragen?

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Danielle Hoogduin, Commercieel Manager via 088 – 066 0550. of stuur jouw CV en motivatiebrief naar vacature@voipzeker.nl

 • Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld