Sales medewerker


Kick jij als sales medewerker op uitdagend en afwisselend werk? Ooit gedroomd van je eigen kantoor en je eigen team? Groei in dan in stroomversnelling mee met onze organisatie.

Jij krijgt op onze B2B sales afdeling een mooie doorgroeimogelijkheid om je eigen sales-team op te zetten. Daarvoor zoeken wij een sales medewerker die houdt van contacten leggen en snel een netwerk weet op te bouwen. Iemand die het leuk vindt om bedrijven te adviseren en te optimaliseren en graag zelf aan de touwtjes trekt. Een sales medewerker die zelf bepaalt of hij klanten telefonisch of per e-mail benaderd, of liever in de bedrijfsauto springt voor een kopje koffie op locatie om zo de lead binnen te halen. Die zelf wil bepalen hoeveel hij wil werken en houdt van het leggen van nieuwe contacten en bedrijven weet te overtuigen van ons product. Uitdagend genoeg?

Solliciteer dan naar onze functie van Sales medewerker. Na een inwerkperiode weet jij precies wat onze producten inhouden en hoe je die in elk bedrijf goed kunt toepassen. Je zorgt altijd voor een precies passende oplossing en maakt hiervoor de offerte via onze eigen software en weet deze getekend terug te krijgen van de klant.

Omdat wij B2B klanten bedienen door het hele land en soms ook daarbuiten is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift nodig.


Wat ga je doen als sales medewerker?

  • Het zelfstandig aanboren van een nieuw netwerk
  • Bedrijven adviseren in de juiste maatwerk oplossing
  • Maken van offerten van VOIPZeker op het gebied van telefonie, internet & installatie
  • De offertes omzetten in een daadwerkelijke sales

Wat vragen wij van jou?

  • Goede communicatieve skills in woord en geschrift
  • Een affiniteit met onze producten;
  • Enige IT-kennis is een pré

Wat bieden wij jou?

Een functie tussen 24 en 40 uur in de week met werktijden tussen 08.00 uur - 17.00 uur. Wij bieden een salaris tussen € 2.200,- en € 3.500,- afhankelijk van leeftijd en ervaring op fulltime basis. Je krijgt een laptop en telefoon tot je beschikking en mag gebruikmaken van de bedrijfsauto. Op vrijdag houden wij een borrelmiddag en zodra de omstandigheden het toelaten hebben wij weer bedrijfsuitjes. Je kerstpakket hebben wij alvast gereserveerd voor je. Tot slot werken wij met een jong, professioneel team in een prachtig ruim, licht pand op een centrale locatie waarin jij je eigen kantoor krijgt.


Bedrijfsprofiel

VOIPZeker is een onafhankelijke telecomleverancier die levert aan zakelijk Nederland. De focus ligt op modernisatie en implementatie van nieuwe diensten en software. Wij zijn trots op het door ons zelf ontwikkelde platform, zeker omdat wij de enige provider zijn in Nederland die dit hebben! Dit maakt dat wij maatwerk kunnen leveren en zorgt voor flexibele diensten. Bedrijven kunnen bouwen op onze een enorme vakkennis en jarenlange gedegen ervaring in het werkveld van telecom, internet, netwerk en ontwikkeling. Met een gedreven team werken wij gezamenlijk aan onze groei, innovatie en het bieden van optimale service en kwaliteit.


Heb je vragen?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie Sales medewerker kun je contact opnemen met Daniëlle Hoogduin, Commercieel Manager via 088 – 066 0550. of stuur jouw CV en motivatiebrief naar vacature@voipzeker.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld