Zakelijke VoIP telefonie
Maximale service en optimale functies

Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie is het hart van iedere onderneming. Communicatie is belangrijk naar de leveranciers, klanten en contactpersonen, maar ook intern met de medewerkers. Bij zakelijke telefonie komen ook zakelijke telefoonnummers kijken, zoals 085, 088, 0800 en 0900 nummers.

Wanneer een bedrijf gebruik maakt van zakelijke telefonie, straalt het professionaliteit uit. Een VoIP account – met bijkomende VoIP toestellen - zijn te koppelen aan een zakelijk nummer. Hierdoor vergroot je de mogelijkheden en toepassingen, naast het feit dat het goedkoper is. Goede gesprekskwaliteit, snelle verbindingen en grote bereikbaarheid zijn speerpunten bij zakelijke telefonie, welke je allemaal vindt bij bellen met VoIP.

Zakelijk telefoonnummer

Wanneer je voor je zakelijke telefonie een zakelijk telefoonnummer afneemt, trek je meer potentiële klanten aan. Zo hebben beginnende bedrijven al een stap in de goede richting gezet met een bedrijfsnummer. Voor sommige ondernemingen is het aantrekkelijker om een regionummer te hanteren, omdat deze bedrijven specifiek lokaal te werk gaan en een hoge klantenbinding in de regio nodig hebben.

Andere bedrijven hebben echter meer baat bij een 088 of 085 zakelijk telefoonnummer. Dit komt doordat ze een landelijke dekking hebben, en dit ook uit willen stralen. Het grootste verschil tussen deze zakelijke nummers is dat de 088 nummers in reeksen van minimaal honderd stuks aangevraagd worden, terwijl 085 nummers per stuk beschikbaar zijn. Een zakelijk telefoonnummer bevordert de zakelijke uitstraling.

Klantervaringen

Wat zeggen andere klanten over VOIPZeker?
9.6
9.6
VDSL-verbinding nodig?
Doe postcode check!

Zakelijk telefoonnummer aanvragen

Voor zakelijke telefonie kun je eenvoudig een zakelijk telefoonnummer aanvragen. Of het nu gaat om een nieuw zakelijk nummer of het behouden van het huidige nummer, VOIPZeker zorgt voor een vlekkeloze overstap naar zakelijke telefonie met VoIP. Dit is al binnen 5 werkdagen te regelen.

Bij VOIPZeker kun je zakelijke telefoonnummers aanvragen als losse nummers, per blokken van tien of per nummerblokken van honderd. Zo maken wij onze diensten schaalbaar voor ieder bedrijf. Ook onze VoIP abonnementen kunnen verhoogd of verlaagd worden, afhankelijk van de actuele behoefte. Meer informatie over het aanvragen van een zakelijk telefoonnummer? Vraag het een specialist in zakelijke telefonie door te bellen naar 088-066 0550.

Opties bij zakelijke telefonie

De opties binnen de zakelijke telefonie zijn talrijk. VOIPZeker verricht: van verschillende VoIP toestellen tot complete draadloze headsets.

Bij het afnemen van zakelijke nummers kun je ook nog eens kosten besparen wanneer je overstapt op zakelijke IP telefonie. Verder ben je niet meer gebonden aan een maximaal aantal gelijktijdige telefoongesprekken. Andere toevoegingen zijn voicemail, gespreksopname, keuzemenu's en dynamische doorschakelingen. Een zakelijk telefoonnummer aanvragen doe je bij VOIPZeker. Wij leveren zakelijke telefoniediensten op maat, voor elke organisatie.

Kosten besparen met VoIP

Dat zakelijke telefonie handig is voor ondernemers is duidelijk, maar er vallen ook veel kosten te besparen. Bij de starttarieven en kosten per minuut ben je gemiddeld al 40% goedkoper uit. Hierbij komen nog de talloze mogelijkheden en verbeteringen die IP telefonie voor je zakelijke telefonie betekenen.

Voor de grote bedrijven die grootschalig gebruik maken van zakelijke telefonie hebben we belbundels. Hiermee kan je vrij en goedkoop bellen. Dit is handig voor bedrijven die landelijk actief zijn en veel medewerkers hebben voor telefonische services. Alle vaste en mobiele nummers bereik je voor een vast bedrag per maand. Hier heb je niet te maken met lange contracten – ze zijn maandelijks opzegbaar. Ook voor het buitenland ben je goedkoper uit dankzij het open marktklimaat. Wil je meer weten over zakelijke telefoonnummers, of wil je een expert spreken over de opties binnen zakelijke telefonie? Bel naar 088-066 0550 om de mogelijkheden te bespreken!
Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie.
sets

Krachtige online portaal

In de online portaal kun je zelf alle aanpassingen doen in je VoIP centrale. Of je nu een doorschakeling wil instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel.

Flexibel

VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Contracten zonder zorgen

Geen lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Helder en transparant gewoon maandelijks opzegbaar.

Plug and Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en je kunt meteen bellen. Heb je toch hulp nodig? Dan sturen wij direct een medewerker om deze te installeren.

Zorgeloos bellen

Met onze Vrij bellen bundel kun je voor een vast bedrag per maand vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Geen verassingen meer dus op de telefoonrekening!
dialplan
Onbezorgd internetten
Hoge snelheid tot wel 500 Mb/s
Gratis overstap adviseur
100% geschikt voor VoIP telefonie
Vakkundige installatie door onze monteur

MEER PERSOONLIJKE SERVICE

Wij maken graag moeilijke dingen makkelijk. Kom je er toch niet uit, dan staat onze service desk voor je klaar met hulp en advies. Op een persoonlijke manier zonder zorgen.
Stel je alles in 1 pakket samen
Tevreden klanten van VOIPZeker
References

VoIP is het nieuwe zakelijk bellen
Optimale bereikbaarheid , flexibiliteit en controle.

Bepaal zelf wat je nodig hebt en kies het pakket dat het beste aansluit bij je wensen.

Bekijk de pakketten