Hoe kan ik VoIP voor thuiswerkers inzetten?

Flexwerken, thuis werken, telewerken of het nieuwe werken het betekent allemaal dat je niet op kantoor bent. Dat je de laptop meeneemt is nogal normaal maar om nu je vaste telefoon mee te nemen is eigenlijk een beetje raar. Door het gebruik van zakelijke VoIP telefonie hoef je de vaste telefoon niet mee te nemen maar kun je toch overal bellen en gebeld worden met het telefoonnummer van kantoor.

Uiteraard kun je gewoon je vaste telefoon doorschakelen naar je mobiele telefoonnummer. Maar dit brengt dan weer extra gesprekskosten met zich mee en uitbellen doe je anoniem of met het 06 nummer. Door slim gebruik te maken van een VoIP smartphone app kun je telefoon gesprekken ontvangen en zelfs uitbellen met het bedrijfstelefoonnummer. Je kunt deze app gratis downloaden in de Google Playstore of Apple iTunes. Er zijn verschillende soorten apps die werken met VoIP telefonie. Uiteraard is er ook een Windows versie beschikbaar, dan kun je bellen met je PC/laptop. Je hebt dan nog wel een USB headset nodig.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,5
Meer reviews

Wil jij ook click to call?

Wordt klant en start vandaag nog met click to call. Sneller en efficiënter werken is dichterbij dan je denkt! Al 11.000+ bedrijven zoals Etos en Suzuki gingen je voor. Bereken gratis je telefoniekosten uit.

Kostencalculator

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References