Hoe werkt een VoIP voicemail?

Geef bellers de mogelijkheid een zakelijke voicemail in te spreken zodat je deze kunt opvolgen. Word klant en krijg de gratis voicemail.

Zakelijke voicemail
Voicemail ontvangen per e-mail
Professionele uitstraling
Efficiënter werken bij drukte
Eenvoudig archiveren

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

VoIP vaste telefonie reviews
VOIPZeker review Dynamiek
VOIPZeker review Etos
VOIPZeker review Hotel V
VOIPZeker review Suzuki
VOIPZeker review Ticketmaster

Hoe werkt de zakelijke voicemail?

Wanneer je het hebt over een voicemail denken mensen vaak automatische aan de mobiele telefoon. Ook met zakelijke VoIP telefonie kun je gebruik maken van een zakelijke voicemail, de VoIP voicemail. Er zullen namelijk momenten zijn dat je met andere klanten belt en uiteindelijk oproepen mist, maar dat betekent niet dat je natuurlijk kansen moet missen. Geef bellers daarom de mogelijkheid om een zakelijke voicemail in te spreken, zodat je deze daarna direct kunt opvolgen. Door jouw klanten naar de VoIp voicemail te verwijzen geef je ze vertrouwen wanneer je terugbelt. Dit toont aan dat klanten belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Het ingesproken bericht wordt direct als mp3-bestand naar je mailbox gestuurd en kun je deze overal kunt beluisteren en archiveren in een CRM-pakket .Wat kan je met onze gratis VoIP voicemail?

Je kunt de VoIP voicemail individueel instellen met een slim belplan . Denk hierbij aan inschakelen buiten openingstijden of wanneer de medewerker niet opneemt. Uiteraard kun je de zakelijke voicemail ook organisatie breed instellen, zodat jouw bedrijf een professionele uitstraling krijgt.

Wanneer klanten het hoofdnummer bellen kunnen zij bij drukte of gesloten tijden direct de voicemail inspreken. Dit is ook mogelijk wanneer je met verschillende openingstijden op afdelingen werkt om per afdeling een VoIP voicemail in te stellen in het keuzemenu. Ook kun je ervoor kiezen om alleen een informatieve melding af te spelen zonder de mogelijkheid voor het inspreken van een voicemail om klanten door te verwijzen naar de website.

Met de Message Reader als uitbreiding op de VoIP voicemail informeer je een vooraf opgegeven lijst met mensen over de voicemail, tot één van deze de zakelijke voicemail heeft gehoord. Wanneer je klant wordt bij VOIPZeker krijg je de voicemail functie gratis, net als ruim 75+ andere functies.

Je eerste voicemail instellen

VoIP voicemail
zakelijke voip telefoonnummers

Voordelen zakelijke voicemail

checked Zakelijke voicemails ontvangen per e-mail

checked Efficiënt werken en tijdbesparing bij drukte

checked Voicemail voor belgroepen en individueel

checked Eenvoudig te beheren, wijzigen en archiveren

checked Professionele en klantvriendelijke uitstraling

Telefonie samenstellen

Waarom bedrijven voor VOIPZeker kiezen

Beste support
Onze service is door klanten met een 9,5 gewaardeerd. Heb je vragen? Dan krijg je bij ons altijd een expert aan de lijn die jouw vragen direct beantwoord.
Altijd online
Nederlands meest redundant uitgevoerde fail-over systeem. Jij kunt erop vertrouwen dat je altijd en overal bereikbaar blijft, ook in geval van nood.
Flexibel
Snel en eenvoudig uitbreiden met nieuwe gebruikers, telefoonnummers en add-on functies. Real-time te regelen vanuit je Unite telefooncentrale.
Eenvoudig beheer
Eén compleet systeem waarmee je de telefonie van alle vestigingen eenvoudig aanstuurt. Eén eigen managementsysteem waarin je alles real-time kunt wijzigen.
Alles onder 1 dak
Eén aanspreekpunt voor internet, netwerk, online werkplekken, vaste telefonie, mobiele telefonie, apps, desktop bellen, videoconference, stemartiesten en bekabeling.
100% tevredenheid
Waar een ander stopt gaan wij verder. Wij zien jouw organisatie als de onze en zorgen daarom dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Meest gestelde vragen over VOIPZeker


De betekenis van VoIP is Voice over Internet Protocol (VoIP). Dit houdt in dat het gesprek over het internet gaat. VoIP biedt verschillende mogelijkheden waardoor gebruikers heel flexibel hun telefonie kunnen inzetten, zolang je maar internet hebt. 

VoIP telefonie is niet automatisch gratis

Ondanks het feit dat de gesprekken van VoIP telefonie over het internet gaan betekent dit niet dat je gratis met VoIP kunt bellen. Je hebt hiervoor altijd een VoIP abonnement nodig en je betaalt net als bij gewone vaste telefonie gesprekskosten. Hoe hoog deze kosten zijn verschilt per provider.

Wat kan je met een VoIP telefoonsysteem?

Met een zakelijk VoIP abonnement kan je ongelofelijk veel kanten op al is dit wel verschillend per provider. VOIPZeker biedt een zeer uitgebreid functionaliteitenpakket waarmee je zowel op mobiel, vast als met je desktop kunt bellen met zeer veel functies en mogelijkheden. VoIP zakelijk van VOIPZeker biedt VoIP oplossingen voor kleine-, MKB en grootzakelijke bedrijven. Bekijk direct alle pakketten.

VOIPZeker heeft de snelste levertijd als het om VoIP telefonie gaat. Jouw VoIP abonnement kunnen we binnen 5 minuten activeren waardoor jij direct kan starten met bellen en gebeld worden. 

VoIP zakelijk

VOIPZeker levert uitsluitend VoIP zakelijk en heeft daardoor zich gespecialiseerd in zakelijke telefonie oplossingen. Daarom zorg VOIPZeker voor de snelste levertijden en kan per direct jouw telefonie omzetten. Nieuwe nummers en belplannen kunnen we direct inrichten. Alleen nummerbehoud duurt iets langer omdat wij moeten wachten op goedkeuring van je oude provider maar nooit meer dan 24 uur.

Dus eigenlijk mag je stellen dat je direct aan de slag kunt met jouw zakelijke VoIP telefonie.

Kleine- en MKB bedrijven kunnen tot 60% kosten besparen door over te schakelen naar VoIP van VOIPZeker. Wat nóg belangrijker is dat je geweldige service krijgt i.c.m. hoogwaardige communicatiemiddelen en diensten.

Met onze diensten maak je gegarandeerd gebruik van de nieuwste en meest innovatieve technologieën. Wij ontwikkelen dagelijks nieuwe functies en uitbreidingen die meegroeien met jouw organisatie.

Onze meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale zorgt ervoor dat je geen onderhoud meer hebt van een fysieke telefooncentrale en werk je flexibel.

Onze telefonie is een complete, virtuele online telefooncentrale waarmee je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van je hele organisatie aanpast.

Voor een vast laag bedrag per maand bel je via het internet met je eigen telefooncentrale in de cloud. Blijf bereikbaar op kantoor, thuis en onderwerk.

Zaken stoppen nooit, evenmin als onze telefoniesystemen. Onze eigen robuuste datacenters ondersteunen jouw bedrijf met een uptime van 99,999%.

Enkele voorbeelden van VoIP van VOIPZeker zijn o.a. kostenbesparing, stabiele en betrouwbare verbinding, 35+ standaard functies, flexibel en optimaal bereikbaar, HD-audiokwaliteit, géén- tot lage investeringen en geweldige klantenservice.

Voor meer informatie bel je naar 088 066 0550.

Dat is per situatie verschillend. Maak jij al gebruik van VoIP telefonie? Dan is de kans 99% dat je jouw huidige toestellen kunt gebruiken. Zijn er nog onduidelijkheden? Bel dan onze geweldige klantenservice op via 088 - 0660 550 (8:00 - 17:00 uur).

Jazeker. VOIPZeker blinkt uit met haar telecomcheck en het leveren van op maat gemaakte communicatieoplossingen.

Wij beheren dagelijks grote hotelketens, scholengemeenschappen en callcenters. Kijk op onze pagina voor grote bedrijven voor meer informatie.

Jazeker. De Unite telefooncentrale is de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale van Nederland. Met het unieke klik & sleep systeem voeg je visueel direct functies toe en verbind je deze met een pijltje aan elkaar.

Binnen 1 minuut maak je een heel belplan. Lees meer over de functies van de Unite telefooncentrale.