Alles over bellen met VoIP
VoIP toestellen Firewall QoS NAT SIP ALG Poorten Modem
Vragen? Bel ons gratis
0800 - 0845
Of laat je terugbellen
Sleep de slider naar de rechterkant

VoIP toestellen

Om te kunnen bellen met VoIP telefonie heb je naast een VoIP account en telefoonnummer ook een VoIP toestel nodig. VoIP toestellen heb je HIER in verschillende maten en smaken.

VoIP toestellen zijn telefoons die je rechtstreeks op het internet kunt aansluiten. Er zijn simpele toestellen voor bellen en gebeld worden en uitgebreidere receptie toestellen of toestellen met een headset aansluiting.

Alle soorten en merken VoIP toestellen

De meest gebruikte merken op dit moment zijn Yealink, Cisco, Gigaset en Grandstream. Deze merken zijn uitvoerig getest en gecertificeerd door ons. Hierdoor kunnen wij de werking met zakelijke VoIP telefonie garanderen.

Uiteraard zijn er nog heel veel merken zoals Polycom, Snom, Aastra, Mitel en Panasonic. Omdat VoIP toestellen werken met een open standaard SIP genaamd, kunnen deze merken ook werken op VoIP telefonie, de ondersteuning is alleen wat beperkter.

Gecertificeerde VoIP toestellen

Voor gecertificeerde VoIP toestellen die door ons worden geleverd geldt een plug and play installatie. Dit betekend dat deze vooraf zijn geconfigureerd ofwel geprovisioned. Je hoeft deze in principe alleen aan te sluiten op je lokale netwerk of internet verbinding.

Sommige toestellen zijn geschikt voort PoE maar wij leveren ze allemaal met een voedingsadapter. Hiermee ben je gegarandeerd van een goede werking.

Heb je vragen over de werking van je eigen VoIP toestel?

Kijk hier dan op onze faq voor de instructies of kijk op de website van de fabrikant voor de actuele handleidingen.

Klik hier voor de door VOIPZeker gecertificeerde VoIP toestellen van Gigaset
Betaal minder voor je telefonie
Reken hier je voordeel uit

Om uw ervaring te verbeteren maakt deze site gebruik van cookies.
Aanpassen
Prima!