Zekerheid voor Huisartsen en gezondheidscentra

Een goede bereikbaarheid van de huisartsen en zorgcentra van levensbelang. In elke situatie moet een patiënt iemand kunnen bereiken. Hiervoor heeft VOIPZeker slimme branchespecifieke oplossingen óók buiten kantoortijden.

Betrouwbare en professionele telefonie voor de zorg

Als zorgverlener kun je je het niet veroorloven om niet of slecht bereikbaar te zijn. In geval van nood telt iedere seconde en dan is een betrouwbare telefooncentrale letterlijk van levensbelang.

De zorg van de toekomst

Huisartsen, tandartsen en alle andere zorginstellingen in Nederland hebben te maken met een stijgende vraag naar zorg terwijl er wordt bezuinigd op personeel en budgetten. Goede bereikbaarheid hoeft niet duur te zijn en al helemaal niet ten koste van de kwaliteit te gaan. Traditionele telefooncentrales zijn duur in aanschaf en onderhoud en voldoen vaak niet meer aan de wensen van nu.

Voordelen

  • 24/7 bereikbaarheidsdienst
  • Spoedlijn met flexibel doorschakelen
  • Recepten inspreken met voicemail to email
  • Elektronisch deuren openen
  • Keuzemenu met complexe schakelingen
  • Routeringen met openingstijden
  • Redundant uitgevoerd netwerk

Kostenbesparingen

Met VOIP telefonie kun je tot wel 40% besparen op de gesprekskosten. Daarnaast kun je door het opstellen van een goed belplan de telefoniste ontlasten en efficiënter werken. Ook kun je zelf aanpassingen doen in de krachtige online portaal waardoor je geen duur onderhoudscontract meer nodig heb.

Flexibiliteit

In de online portaal kun je simpel en snel de bereikbaarheid aanpassen. Heb je bijvoorbeeld meerdere vestigingen en te maken met vakanties of onderbezetting. Dan routeer je snel alle gesprekken naar een andere locatie. Dan ben je bij onderbezetting toch goed bereikbaar. Ook bellen alle locaties onderling gratis met elkaar.

VOORSPELBARE KOSTEN MET VRIJBELLEN NEDERLAND.

Voor een vast bedrag per maand kan je bellen binnen Nederland.
Hierdoor kan je het budget voor het gehele jaar vastleggen en heb je geen verassingen meer.

WIL JE MEER WETEN?