VoIP telefonie voor huisarts en zorg

Een goede bereikbaarheid van de huisartsen en zorgcentra van levensbelang. In elke situatie moet een patiënt iemand kunnen bereiken. Hiervoor heeft VOIPZeker slimme branchespecifieke oplossingen óók buiten kantoortijden.

Betrouwbare en professionele telefonie voor de zorg

Als zorgverlener kun je het niet veroorloven om niet of slecht bereikbaar te zijn. In geval van nood telt iedere seconde en dan is een betrouwbare telefooncentrale letterlijk van levensbelang. Dankzij jarenlange ervaring en een flink aantal huisartspraktijken die al jarenlang blije klanten zijn delen wij graag onze expertise. Met behulp van geweldige telefooncentrale functionaliteiten is de huisarts en/of zorginstelling optimaal bereikbaar en kan men vele malen efficiënter werken.

De zorg van de toekomst

Huisartsen, tandartsen en alle andere zorginstellingen in Nederland hebben te maken met een stijgende vraag naar zorg. Goede bereikbaarheid hoeft niet duur te zijn en al helemaal niet ten koste van de kwaliteit te gaan.

Met onze VoIP telefonie oplossingen voor huisartsen en zorg komen patiënten altijd in contact met de juiste instantie en verlaag je de werkdruk van het personeel met behulp van specifieke functies, zoals een keuzemenu, automatische openingstijden, wachtrij en de 'nooduitgang' functie.

Voordelen VoIP voor huisarts

  • 24/7 bereikbaarheidsdienst
  • Spoedlijn met flexibel doorschakelen
  • Recepten inspreken met voicemail to email
  • Ontsnappen aan wachtrij met 'nooduitgang'
  • Keuzemenu met complexe schakelingen
  • Routeringen met openingstijden
  • Redundant uitgevoerd netwerk

Keuzemenu en nooduitgang

Met VoIP telefonie voor de huisarts en zorg bespaar je al snel 40% op je maandelijkse telefonie kosten. Naast een besparing verlaag je ook de werkdruk van personeel door je patiënten direct in contact te brengen met de huisarts of door te verwijzen naar de website.

Voorkom het inspreken van een voicemail door een wachtrij toe te voegen aan je belplan en komt hij/zij direct in contact met de huisarts.

Flexibiliteit

In de online telefooncentrale pas je snel eenvoudig je bereikbaarheid aan. Schakel het telefoonnummer buiten openingstijden door naar een nooddienst of ziekenhuis, zodat de patiënt altijd geholpen is. Heb jij meerdere vestigingen en ben je bijvoorbeeld op vakantie, schakel dan alle gesprekken eenvoudig door naar een andere vestiging. Vestigingen bellen onderling gratis met elkaar.


Bereken je kosten

Direct klant worden

Start direct met efficiënter werken en kies voor de beste VoIP telefonie voor de huisarts en zorginstellingen.
Snelheid en bereikbaar zijn voor patiënten heeft de hoogste prioriteit.


Bereken je kosten

Telefoonnummers

Heb je een bestaand telefoonnummer die je wilt meeverhuizen naar VOIPZeker, dan vraag je nummerbehoud aan. Wij regelen met jouw huidige provider de overstap en ben je binnen één werkdag over. Start je een nieuwe winkel of wil je gewoon een mooi nieuw telefoonnummers? VOIPZeker is de enige provider van Nederland waarbij je vooral zelfs mooie telefoonnummers kunt uitkiezen. Wij hebben een grote voorraad van zakelijke regionale nummers en 085 nummers die direct leverbaar zijn.

Een nieuw nummer uitkiezen en aanvragen is binnen 2 minuten geregeld. Deze bestel je eenvoudig online i.c.m. met VoIP telefonie voor winkels. Bereken eenvoudig je kosten online en kies direct een mooi nummer uit.


Nummer uitkiezen