Zakelijke VoIP telefonie
Maximale service en optimale functies

VoIP

VoIP staat voor 'Voice over IP' en biedt de mogelijkheid om te bellen via het internet. Er is veel veranderd sinds de tijd van analoge telefonie. Waar men in het begin nog een enkele lijn had, zijn later ISDN-lijnen gekomen, waarmee men één of enkele gesprekken tegelijk kan voeren. De fysieke telefooncentrales die hiervoor onderhouden moeten worden zijn uit de smaak gevallen omdat bedrijven nu goedkoper en zonder onderhoudskosten kunnen gebruikmaken van VoIP.

Met de verbeteringen op het gebied van internet en de snelle ontwikkelingen geeft VoIP even goede kwaliteit gesprekken, tegen lagere kosten en met meer mogelijkheden. Omdat VoIP bellen via een server buiten het bedrijf om gaat, heb je geen onderhoudskosten meer en ben je niet gebonden aan vaste telefoonlijnen in de grond. We gaan hieronder in op de diverse voordelen van VoIP tegenover normale telefonie.

VoIP telefonie

VoIP telefonie gaat gepaard met lagere kosten. Omdat het zo goedkoop is, stappen zowel bedrijven als particulieren over op VoIP telefonie. Gemiddeld gezien ben je ruim 40% goedkoper uit dan met je huidige telefonie.

Om verrassingen te voorkomen, zijn er belbundels beschikbaar. Alle vaste en mobiele nummers kunnen op deze manier goedkoop bereikt worden. Voor het buitenland kan VOIPZeker gerichte afspraken maken, waardoor je altijd voordelig uit bent. Naast diverse kostenbesparingen heeft VoIP telefonie meer voordelen.

Klantervaringen

Wat zeggen andere klanten over VOIPZeker?
9.6
9.6
VDSL-verbinding nodig?
Doe postcode check!
internet voordelen

Bellen met VoIP

Bellen met VoIP heeft meer functies dan alleen traditioneel bellen. Keuzemenu's kunnen effectief gebruikt worden om alle bellers bij de juiste medewerker uit te laten komen. Wanneer iemand in gesprek is kan een ander het inkomende gesprek opnemen aan de hand van dynamische doorschakelingen. Voicemail en gespreksopname is daarbij mogelijk.

VoIP bellen speelt tevens mobiliteit in de kaart. Elk toestel heeft een eigen nummer. Deze kun je overal gebruiken waar je toegang tot het internet hebt. Sterker nog: je kan ook telefoongesprekken via een softphone ontvangen op je pc GSM. Je hoeft alleen een app te installeren.

VoIP zakelijk

VoIP is zakelijk goed in te zetten. Het bedrijfsleven kan wachtrijen inschakelen in tijden van veel belverkeer. Ook nummerherkenning en anoniem bellen zijn opties. Hiermee kan met VoIP toestellen niet alleen het nummer worden weergegeven, maar ook een naam en/of bedrijfsgegevens. Dit is zeer handig voor het bellen met klanten.

Faxapparatuur is meestal duur en er zijn nieuwe ontwikkelingen waarmee het goedkoper kan. Door VoIP zakelijk te gebruiken, kan je met het Fax to e-mail systeem eenvoudig een snel een fax ontvangen in je mailbox.

VOIPZeker beschikt over toestellen in alle vormen en maten: van standaard telefoons tot headsets en van receptietoestellen tot draadloze apparaten. Een aantal gecertificeerde merken zijn Yealink, Cisco, Gigaset en Grandstream. Hiervan hebben wij de compatibiliteit met VoIP telefonie kunnen bevestigen, waardoor je kan deze merken kan gebruiken voor VoIP in een zakelijk thema.

Hosted VoIP

Hosted VoIP maakt gebruik van telefonie vanuit een extern datacenter. Omdat je gebruik maakt van een service vanuit een cloud heb je overal toegang tot hosted VoIP, zolang je maar een internetverbinding hebt. Daarnaast kun je met Hosted VoIP meerdere gesprekken tegelijkertijd aangaan.

Snel en moeiteloos overstappen
VOIPZeker helpt je snel en moeiteloos over te stappen naar VoIP. Via een telecomcheck meten wij hoe goed je bedrijf tegenover de overstap staat. Het aantal gewenste toestellen wordt opgenomen, de kwaliteit van het internet wordt bekeken en je kan bij ons vooraf ingestelde toestellen afnemen. Zo hoef je nooit een vinger uit te steken voor het correct instellen van de apparaten. Snel en moeiteloos overstappen naar VoIP doe je bij VOIPZeker.
Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie.
sets

Krachtige online portaal

In de online portaal kun je zelf alle aanpassingen doen in je VoIP centrale. Of je nu een doorschakeling wil instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel.

Flexibel

VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Contracten zonder zorgen

Geen lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Helder en transparant gewoon maandelijks opzegbaar.

Plug and Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en je kunt meteen bellen. Heb je toch hulp nodig? Dan sturen wij direct een medewerker om deze te installeren.

Zorgeloos bellen

Met onze Vrij bellen bundel kun je voor een vast bedrag per maand vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Geen verassingen meer dus op de telefoonrekening!
dialplan
Onbezorgd internetten
Hoge snelheid tot wel 500 Mb/s
Gratis overstap adviseur
100% geschikt voor VoIP telefonie
Vakkundige installatie door onze monteur

MEER PERSOONLIJKE SERVICE

Wij maken graag moeilijke dingen makkelijk. Kom je er toch niet uit, dan staat onze service desk voor je klaar met hulp en advies. Op een persoonlijke manier zonder zorgen.
Stel je alles in 1 pakket samen
Tevreden klanten van VOIPZeker
References

VoIP is het nieuwe zakelijk bellen
Optimale bereikbaarheid , flexibiliteit en controle.

Bepaal zelf wat je nodig hebt en kies het pakket dat het beste aansluit bij je wensen.

Bekijk de pakketten