Mobiele VoIP telefonie

Mobiele VoIP telefonie van VOIPZeker = ongekend anders

VOIPZeker brengt het beste van twee werelden samen, namelijk dat van vaste telefonie en mobiele telefonie. Door gebruik te maken van onze mobiele VoIP oplossing wordt je simkaart volledig opgenomen in je Unite telefooncentrale. Dit betekent dat je met je simkaart onderling gratis met elkaar belt. Gesprekken die op het vaste bedrijfsnummer binnenkomen worden direct op je mobiel ontvangen, zonder gebruik van apps. Je bepaalt zelf hoe je uitbelt, met je zakelijke vaste bedrijfsnummer of mobiele nummer.

100% Vast op Mobiel integratie

Enkele voordelen van onze sim only abonnement.

Alle Unite telefooncentrale functies
Zakelijk mobiel en privé gescheiden
Optimale bereikbaarheid - 2 nummers 1 simkaart
Bedrijfsbundels delen met collega's
Zakelijk sim only
3 GB data
€ 39,- p.m.
10 GB data
€ 42,- p.m.
25 GB data
€ 52,- p.m.

Inclusief alle Unite telefooncentrale functies, telefoonnummer en nationaal vrij bellen.


Unite portaal
Voicemail
Welkomstboodschap
Online telefoonboek
Softphone client
Gespreksopname
Openingstijden
Keuzemenu
Wachtrij
Naamherkenning
Click to call
Belfilter

Nóg meer voordelen van onze mobiele VoIP simkaart

Vast op Mobiel integratie

100% integratie van VoIP op je simkaart. Combineer je vaste toestellen met mobiele telefonie voor optimale integratie.

Maximale bereikbaarheid

Wereldwijd bereikbaar op je zakelijke en mobiele nummer. Vergroot de flexibiliteit van je bedrijf en je collega's.

Alles onder 1 dakje

Eén aanspreekpunt voor vaste VoIP telefonie, mobiele VoIP, internet, netwerkbeheer en IP hardware.

Simkaart op elk toestel

Alle mobiele telefoons kunnen gebruik maken van onze Vast op Mobiel integratie. Ook wanneer dit géén smartphone is.

Intern bellen met simkaart

Intern bellen tussen vaste en mobiele nummers met je collega's is mogelijk en geheel gratis.

Geweldige support

Beheer je eigen bereikbaarheid via je online telefooncentrale. Heb je toch nog vragen? Dan staan wij altijd voor je klaar!

Mobiele VoIP - zakelijk sim only abonnement

2 nummers 1 simkaart - Met onze unieke mobiele VoIP simkaart is het mogelijk om een vast nummer en mobiel nummer aan één simkaart te koppelen, of 2 mobiele nummers. Je bepaalt zelf met welk nummer je naar buiten belt!

Mobiele VoIP functionaliteiten - Kies een zakelijke sim only abonnement van VOIPZeker en profiteer van talloze unieke functionaliteiten van de meest geavanceerde telefooncentrale. Jouw mobiele telefoon krijgt hierdoor ontelbaar veel mogelijkheden.

Automatische openingstijden - Buiten openingstijden schakelt je toestel automatisch door naar je bedrijfsvoicemail met eventuele opnamemogelijkheden. Op je mobiele nummer kun je dan nog wel bereikbaar blijven. Het is ook mogelijk om automatische openingstijden aan je mobiele nummer te koppelen!

Mobiele VoIP data delen - Deel je mobiele VoIP data met je collega's. De databundels worden samengevoegd tot 1 gezamenlijke databundel.

 
Vast op Mobiel integratie

Meest gestelde vragen over Vast op Mobiel


Vast op Mobiel integratie is de communicatie van de toekomst. Door Vast op Mobiel oplossingen ben je niet meer gebonden aan één vaste werkplek, omdat je géén fysieke telefooncentrale meer nodig hebt. Ideaal voor collega's die vaak onderweg zijn.

Het is flexibel, schaalbaar en toekomstgericht.

Met Vast op Mobiel van VOIPZeker ben je verzekerd van de nieuwste technologie. Door de integratie met jouw online telefooncentrale heb je geen onderhoud meer nodig en kies je automatisch voor een duurzame oplossing die meegroeit met jouw onderneming.

Met Vast op Mobiel krijg je zakelijke telefoonnnummers en jouw 06-nummer op één simkaart. Je bent bereikbaar via het bekende GSM-netwerk, waardoor deze techniek net zo betrouwbaar is als een oude fysieke telefooncentrale. Maar dan met véél meer mogelijkheden.

Onze verbindingen zijn redundant uitgevoerd en voorzien van een failover systeem.

Je kunt je huidige zakelijke telefoonnummer(s) meenemen naar VOIPZeker. Nummerbehoud vraag je snel en eenvoudig aan tijdens je bestelling.

Een telefoonnummer kost slechts €1,00 per maand. VOIPZeker zegt het contract op bij je huidig telefonieaanbieder zodat jij niets hoeft te doen.

VOIPZeker is de enige provider van Nederland die alle diensten in eigen beheer heeft en eigen software ontwikkeld. Wij beloven jou een flexibel en betrouwbaar platform die je in een separaat netwerk kunt beheren en monitoren.

Onze oplossingen zijn toekomstbestendig en groeien mee met jouw organisatie.

Het opzetten van jouw zakelijke VoIP telefonie en telefooncentrale kan binnen 5 tot 10 minuten worden gedaan.

Bij nummerbehoud duurt dit langer omdat wij moeten wachten op goedkeuring van je oude provider.

Kleine- en MKB bedrijven krijgen een all-in pakket met 500 minuten (nationaal bellen) per gebruiker. Kies meer gebruikers om meer belminuten te krijgen en organisatie-breed in te zetten.

Voor grote bedrijven hebben wij andere mogelijkheden die wij op basis van klantwensen realiseren. Vind meer informatie op onze grote bedrijven pagina.

Zaken stoppen nooit, evenmin als onze telefoniesystemen. Onze eigen robuuste datacenters ondersteunen jouw bedrijf met een uptime van 99,999%.

Bij VOIPZeker krijg je heel veel voor heel weinig. Het all-in pakket bestaat uit een gebruiker, een online telefooncentrale met 35+ functies en 500 minuten nationaal bellen.

Kijk op onze telefooncentralepagina voor meer informatie over onze Unite centrale en functies.

Jazeker. De Unite telefooncentrale is de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale van Nederland. Met het unieke klik & sleep systeem voeg je visueel direct functies toe en verbind je deze met een pijltje aan elkaar.

Binnen 1 minuut maak je een heel belplan. Lees meer over de functies van de Unite telefooncentrale.11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References