Hulp op afstand

Bij geweldige telefonie oplossingen hoort natuurlijk geweldige support. In de Unite telefooncentrale kun je eenvoudig alle instellingen van je telefonie en bereikbaarheid wijzigen in een veilige beheeromgeving. Kom je hier niet uit en wil je technische ondersteuning, dan staat onze technische support afdeling voor je klaar.

Wil je hulp op afstand zodat wij over jouw schouder meekijken, of juist andersom? Download hieronder Teamviewer of Anydesk en neem contact op voor sessie op afstand. Kom je er niet uit of heb je technische vragen, neem dan contact op met 088 066 0550.

Downloads voor Teamleader en AnyDesk

Wij maken gebruik van Teamviewer en AnyDesk. Je kunt ze hier gratis downloaden

TeamViewer Logo

Teamviewer

Maak een desktop verbinding op afstand

Download gratis
TeamViewer Logo

AnyDesk

Maak een desktop verbinding op afstand

Download gratis

Nog geen klant? Vraag een demosessie aan

Ben je nog geen klant maar ben je op zoek naar geweldige VoIP telefonie oplossingen voor jouw organisatie? Vraag dan een vrijblijvende demosessie aan en neem een kijkje in onze Unite telefooncentrale. Door onze jarenlange expertise kunnen wij de perfecte oplossing leveren voor jouw bedrijf. Meedenken, het begeleiden met advies op maat en bieden van hoogwaardige technische ondersteuning is voor ons vanzelfsprekend.

Demosessie contactformulier

Onze klanten beoordelen ons met een:

Klant worden?

Wij helpen jou met het inrichten van je VoIP telefonie, zodat je optimaal bereikbaar bent voor je klanten. Al 11.000+ bedrijven zoals Etos en Suzuki gingen je voor. Bereken gratis je telefoniekosten uit of wordt direct klant!

Kostencalculator

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References