Vaste VoIP telefonie

Vaste VoIP telefonie van VOIPZeker

Bedrijven zijn reuze enthousiast over de Unite telefooncentrale en ervaren deze als een zeer geavanceerd en gebruiksvriendelijk managementsysteem. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij ons ontwikkeld tot de meest technische zakelijke telefonie leverancier van Nederland. Zo maak je met ons unieke klik & sleep systeem binnen één minuut een belplan. Ons systeem brengt mensen en technologie samen. Ervaar Unite nu zelf!

UNITE
 
Beste telefooncentrale

Beheer je zakelijke VoIP telefonie met ons unieke klik & sleep systeem. Optimaliseer de bereikbaarheid van je hele bedrijf. Flexibiliteit en eenvoud gaan hand in hand - Unite.

 
Zorgeloos bellen

Je zakelijke VoIP telefonie groeit mee met jouw onderneming. Met een vaste zakelijke telefonie abonnement krijg je ruim 75+ telefonie centrale functies en geniet je van nationaal vrij bellen.

 
Geweldige klantenservice

Wij helpen jou met het optimaal instellen van je zakelijke VoIP telefonie en bereikbaarheid van je bedrijf. Wij hebben korte lijntjes waardoor je altijd direct een echte professional aan de lijn krijgt.

Zeker vrij bellen - word lid van de VOIPZeker familie

Binnen één werkdag online
Inclusief Nationaal vrij bellen
Makkelijk zelf te beheren
Telefooncentrale
1 - 5 gebruikers
17,50 8,75

per maand
per gebruiker

5 + gebruikers
12,50 6,25

per maand
per gebruiker

All-in pakket: alle Unite telefooncentrale functies en nationaal vrij bellen.


Unite portaal
Voicemail
Welkomstboodschap
Online telefoonboek
Softphone client
Gespreksopname
Openingstijden
Keuzemenu
Wachtrij
Naamherkenning
Click to call
Belfilter

Vaste VoIP telefoons

Je vaste zakelijke VoIP telefonie werkt natuurlijk niet zonder een VoIP telefoon. In overleg met jou geven wij advies over het gebruik van geschikte telefoon toestellen. Deze leveren wij volledig gebruiksklaar aan. Sluit je telefoon aan op het internet en start direct met bellen.

Wij zijn de enige VoIP telefonie leverancier van Nederland die alle diensten en producten onder één dak aanbiedt. Bezoek onze webshop voor een groot aanbod van vaste VoIP telefoons, DECT handsets en veel meer andere IP hardware voor je zakelijke VoIP telefonie.

Webshop
Vaste VoIP telefonie
zakelijke voip telefoonnummers

Kies je eigen telefoonnummers

Met onze unieke service kies je geheel naar eigen wens online nieuwe regionale telefoonnummers en 085 - bedrijfsnummers uit. Je kunt enkelvoudige telefoonnummers bestellen maar ook in blokken van 10 of zelfs 100 stuks. Kies je voor een nieuw telefoonnummer dan activeren wij deze binnen 5 minuten en kan je direct bellen. Kies direct online een mooi nummer naar wens uit.

Heb je een bestaand telefoonnummer? Kies voor nummerbehoud en verhuis deze dan mee naar ons platform. Deze nemen wij over van je huidige provider. Tijdens de overgang blijft je telefonie gewoon actief.

Uitkiezen
 

Meest gestelde vragen over VoIP


Een VoIP telefoonsysteem is een cloud-telefoondienst dat Voice over Internet Protocol (VoIP) gebruikt om te bellen. Onze VoIP oplossingen zijn perfect voor kleine-  MKB en grootzakelijke bedrijven.

Zakelijke telefonie is beter te beheren en betaalbaarder dan traditionele telefoonsystemen. Bekijk direct ons all-in pakket.

Het opzetten van jouw zakelijke VoIP telefonie en telefooncentrale kan binnen 5 tot 10 minuten worden gedaan.

Bij nummerbehoud duurt dit langer omdat wij moeten wachten op goedkeuring van je oude provider.

Kleine- en MKB bedrijven kunnen tot 60% kosten besparen door over te schakelen naar VoIP van VOIPZeker. Wat nóg belangrijker is dat je geweldige service krijgt i.c.m. hoogwaardige communicatiemiddelen en diensten.

Met onze diensten maak je gegarandeerd gebruik van de nieuwste en meest innovatieve technologieën. Wij ontwikkelen dagelijks nieuwe functies en uitbreidingen die meegroeien met jouw organisatie.

Onze meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale zorgt ervoor dat je geen onderhoud meer hebt van een fysieke telefooncentrale en werk je flexibel.

Onze telefonie is een complete, virtuele online telefooncentrale waarmee je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van je hele organisatie aanpast.

Voor een vast laag bedrag per maand bel je via het internet met je eigen telefooncentrale in de cloud. Blijf bereikbaar op kantoor, thuis en onderwerk.

Zaken stoppen nooit, evenmin als onze telefoniesystemen. Onze eigen robuuste datacenters ondersteunen jouw bedrijf met een uptime van 99,999%.

Enkele voorbeelden van VoIP van VOIPZeker zijn o.a. kostenbesparing, stabiele en betrouwbare verbinding, 35+ standaard functies, flexibel en optimaal bereikbaar, HD-audiokwaliteit, géén- tot lage investeringen en geweldige klantenservice.

Voor meer informatie bel je naar 088 066 0550.

Dat is per situatie verschillend. Maak jij al gebruik van VoIP telefonie? Dan is de kans 99% dat je jouw huidige toestellen kunt gebruiken. Zijn er nog onduidelijkheden? Bel dan onze geweldige klantenservice op via 088 - 0660 550 (8:00 - 17:00 uur).

Jazeker. VOIPZeker blinkt uit met haar telecomcheck en het leveren van op maat gemaakte communicatieoplossingen.

Wij beheren dagelijks grote hotelketens, scholengemeenschappen en callcenters. Kijk op onze pagina voor grote bedrijven voor meer informatie.

Jazeker. De Unite telefooncentrale is de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale van Nederland. Met het unieke klik & sleep systeem voeg je visueel direct functies toe en verbind je deze met een pijltje aan elkaar.

Binnen 1 minuut maak je een heel belplan. Lees meer over de functies van de Unite telefooncentrale.


11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

Zakelijke VoIP telefonie