VoIP voor Detailhandel en Winkels

Met VoIP telefonie ben je altijd bereikbaar voor je klanten.

Dé partner voor winkels en detailhandel.

Met onze krachtige online portaal kun je snel en flexibel je bereikbaarheid verbeteren. Denk hierbij aan een keuzemenu, wachtrij, openingstijden of doorschakeling naar de voicemail bij drukte.

Korte lijntjes, daar houd ik van

Het was voor Erik Hauwert uit Sassenheim even wennen toen hij in september bij VOIPZeker aanklopte voor een VoIP-verbinding voor zijn Etos-zaken.

“Er werd naar me geluisterd, er werd gelijk meegedacht en ik proefde een positieve, proactieve houding. Heel anders dan ik gewend was bij KPN en Telfort. Eigenlijk was ik op dat moment al om.”

Lees verder (PDF)

Voordelen

  • Beter bereikbaar
  • Flexibel doorschakelen
  • Call-me-back integratie op website
  • Voicemail to email
  • Wachtrij met informatieve boodschap
  • Voordeliger bellen

Beter bereikbaar voor een betere prijs

In een aantrekkende economie is het ook voor het MKB en winkels heel belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Iedere gemiste oproep is een gemiste kans om iets te verkopen. Zeker op een drukke koopavond is het belangrijk dat bellers geinformeerd worden ook als er niemand beschikbaar is om de telefoon aan te nemen.

Heel handig hierbij is de mogelijkheid voor het afspelen van een informatieve boodschap voor bijvoorbeeld openingstijden of lopende acties.

Zakelijke telefonie Zonder zorgen

Voor het MKB is betrouwbaarheid van internet en telefonie van levensbelang. Stel je voor dat je als winkelier niet meer kan bellen of pinnen omdat je internet verbinding storing heeft.

Door het bundelen en aanbieden van Internet en Telefonie bieden we meer gemak en bedrijfszekerheid. Ondernemers kunnen zich concentreren op hun bedrijfsvoering en bij storingen heb je maar één aanspreekpunt.

VOORSPELBARE KOSTEN MET VRIJBELLEN NEDERLAND.

Voor een vast bedrag per maand kan je vrij bellen binnen Nederland.
Hierdoor kan je het budget voor het gehele jaar vastleggen en heb je geen verassingen meer.

WIL JE MEER WETEN?