Zakelijke telefoonnummers

Geef je bedrijf de gewenste professionele uitstraling. Direct zelf mooie zakelijke VoIP nummers kiezen voor €1,00 per maand.

VoIP vaste telefonie
Zelf nummers uitkiezen
Binnen 5 minuten actief
Zakelijk nummer op mobiel
100% bereikbaar met overstap

VoIP nummers die passen bij je organisatie

Direct online mooie VoIP nummers uitkiezen doe je met onze unieke service. Wij hebben een grote voorraad van zakelijke VoIP telefoonnummers die direct leverbaar zijn. Een regio nummer en 085 nummer aanvragen is binnen 2 minuten geregeld. Deze mooie 085 nummers zijn beschikbaar als enkelvoudige telefoonnummers en in blokken van 10 en zelfs 100 VoIP nummers. Kies je voor een nieuw telefoonnummer dan activeren wij deze binnen 5 minuten en ben je direct bereikbaar. Kies dus direct online een mooi 085 nummer of ander VoIP nummer naar wens uit.

Nummerbehoud - Heb je een bestaand zakelijk telefoonnummer en wil je deze porteren naar VoIP? Verhuis deze dan eenvoudig mee naar ons platform (nummerbehoud). Jouw regio- of 085 nummer nemen wij over van je huidige provider en porteren deze naar VOIPZeker. Tijdens de overgang blijft je telefonie zonder enige onderbreking 100% bereikbaar.

Direct zelf mooie nummers kiezen

Kies een mooi VoIP nummer (regio- of 085 nummer) uit onze voorraad en bestel deze direct online.

Onze klanten beoordelen ons met een:

Klant worden?

Wij helpen jou met het inrichten van je VoIP telefonie, zodat je optimaal bereikbaar bent voor je klanten. Al 11.000+ bedrijven gingen je voor. Bereken direct gratis je telefoniekosten uit.

Bekijk prijzen

Overzicht telefoonnummers

VOIPZeker heeft een groot aantal zakelijke VoIP telefoonnummers direct op voorraad, zoals regionale nummers, 085 nummers en 088 nummerblokken. Hieronder vind je meer informatie over alle beschikbare telefoonnummers, zoals de voordelen en verschillen.

Omdat je bij ons direct een mooi telefoonnummer naar wens kunt uitkiezen, bepaal je geheel zelf welke uitstraling jij aan je bedrijf geeft. Heb je een grote organisatie met meerdere vestigingen en heb je veel nummers nodig, kies dan voor een 088 nummerblok. Wil je je bedrijf een landelijke uitstraling geven, dan is een 085 nummer aanvragen de ideale oplossing. Heb je al een bestaand zakelijk telefoonnummer, kies dan voor nummerbehoud zodat wij je telefoonnummer porteren naar VoIP.


Meest gestelde vragen over telefoonnummers


Hier leggen we je precies uit hoe een 088 nummer werkt. Een 088 nummers is een landelijk telefoonnummer en wordt gebruikt om niet aan een regio gebonden te zijn.
Wanneer je gebeld wordt uit het buitenland werkt een 088 nummer hetzelfde als een gewoon regionaal nummer. Je kan dus gewoon bellen en gebeld worden.
Een 088 nummer is wordt altijd uitgegeven in een nummerblok van minimaal 100 telefoonnummers en dien je na aanvraag te activeren. 

088 nummer aanvragen

Om in het bezit te komen van een 088 nummerblok dien je eerst een aanvraag in te dienen bij de ACM. Het 088 nummerblok wordt helemaal van jou nadat je de kosten voor de aanvraag aan de ACM hebt betaald. Zodra het nummerblok is toegekend kan je echter nog niet bellen en gebeld worden met een nummer. Hiervoor dien je het nummerblok te activeren bij een provider. Aan het activeren van de 088 nummers zijn eveneens kosten verbonden. 

Nu je weet hoe een 088 werkt willen we graag helpen bij de aanvraag. Bekijk hiervoor onze 088 nummmerpagina.

Ja. Op onze telefoonnummer-pagina en tijdens het bestelproces kun je zelf zakelijke telefonnnummers uitkiezen. Wij hebben een grote voorraad van regionale nummers en 085 nummers.

Je kunt je huidige zakelijke telefoonnummer(s) meenemen naar VOIPZeker. Nummerbehoud vraag je snel en eenvoudig aan tijdens je bestelling.

Een telefoonnummer kost slechts €1,00 per maand. VOIPZeker zegt het contract op bij je huidig telefonieaanbieder zodat jij niets hoeft te doen.

VOIPZeker is de enige provider van Nederland die alle diensten in eigen beheer heeft en eigen software ontwikkeld. Wij beloven jou een flexibel en betrouwbaar platform die je in een separaat netwerk kunt beheren en monitoren.

Onze oplossingen zijn toekomstbestendig en groeien mee met jouw organisatie.

Jazeker. Je kunt jouw bestaande telefoonnummers eenvoudig meeverhuizen naar VOIPZeker. Tijdens je bestelling kies je voor nummerbehoud en geef je aan welke telefoonnummers je wilt behouden.

Wij zeggen het contract bij je huidige provider voor jou op. Via onze telefoonnummerspagina kies je zelf nieuwe telefoonnummers uit en/of voeg deze toe in je bestelling.

Kleine- en MKB bedrijven kunnen tot 60% kosten besparen door over te schakelen naar VoIP van VOIPZeker. Wat nóg belangrijker is dat je geweldige service krijgt i.c.m. hoogwaardige communicatiemiddelen en diensten.

Enkele voorbeelden van VoIP van VOIPZeker zijn o.a. kostenbesparing, stabiele en betrouwbare verbinding, 35+ standaard functies, flexibel en optimaal bereikbaar, HD-audiokwaliteit, géén- tot lage investeringen en geweldige klantenservice.

Voor meer informatie bel je naar 088 066 0550.

Wij leveren vaste VoIP telefonie, mobiele VoIP telefonie, SIP trunks, telefoonnummersinternet en IP-hardware.

Breng alle communnicatie onder beheer van één partij en communiceer met één contactpersoon.

Het belangrijkste verschil tussen VoIP voor MKB en grote bedrijven zijn de behoefden van het bedrijf. Grote bedrijven hebben specifieke wensen voor bijvoorbeeld betaalde functies en IP-apparatuur. Omdat zij veel medewerkers hebben bieden wij op maat gemaakte oplossingen en pakketten op basis van een telecomcheck.

Jazeker. De Unite telefooncentrale is de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale van Nederland. Met het unieke klik & sleep systeem voeg je visueel direct functies toe en verbind je deze met een pijltje aan elkaar.

Binnen 1 minuut maak je een heel belplan. Lees meer over de functies van de Unite telefooncentrale.
11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References