Alles wat je nodig hebt om vandaag aan de slag te gaan

Dé flexibele VoIP oplossingen voor jouw bedrijf

Loading ...

Nog steeds niet overtuigd?

Bekijk alle functies

Krachtige Premium functies - Ongeloofelijke waarde

Extra unieke VoIP-functies tegen de beste prijs.

SMART IVR - € 25,00
Configureer geautomatiseerde keuzeopties. Geef bijvoorbeeld de beller de optie om het klantnummer in te voeren en of stel een andere vraag in het keuzemenu.
Fax to e-mail - € 25,00
Ontvang en verstuur faxen via je e-mail inbox. Wanneer je een fax ontvangt wordt deze in een e-mail als pdf-bestand meegeleverd. Faxapparaten zijn verleden tijd.
CRM-koppeling - Op aanvraag
Volledige koppeling tussen je telefonie, online telefooncentrale en eigen CRM-systemen. Roep klantkaarten op in de vorm van een pop-up en koppel gegevens.
Bedrijfsnaamherkenning - Op aanvraag
De Unite telefooncentrale herkent direct welk bedrijf jou belt en geeft de naam weer in het display van je telefoon, webphone of mobiele telefoon.
Notifier - Op aanvraag
In geval van calamiteiten spreek je een mededeling in en bereik je telefonisch tientallen, honderden of duizenden personen tegelijkertijd.
Wall display - € 25,00
Een VOIPZeker dashboard dat als hulpmiddel wordt gebruikt om belangrijke telefoon statistieken en analyses in realtime visueel weer te geven op een tv.
Pager - € 25,00
Doe een real-time aankondiging aan één of meerdere collega’s via de luidspeaker van hun apparaat. De eenzijdige oproep wordt automatisch tot stand gebracht.
Intercom - € 25,00
Inbellen op één of meerdere apparaten en direct een two-way verbinding tot stand brengen. Het gesprek wordt automatisch aangenomen.
Contact opnemen

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

References
References
References
References
References
References

VOIPZeker Tarieven FAQ's

Een VoIP telefoonsysteem is een cloud-telefoondienst dat Voice over Internet Protocol (VoIP) gebruikt om te bellen. Onze VoIP oplossingen zijn perfect voor kleine-  MKB en grootzakelijke bedrijven.

Zakelijke telefonie is beter te beheren en betaalbaarder dan traditionele telefoonsystemen. Bekijk direct ons all-in pakket.

Het opzetten van jouw zakelijke VoIP telefonie en telefooncentrale kan binnen 5 tot 10 minuten worden gedaan.

Bij nummerbehoud duurt dit langer omdat wij moeten wachten op goedkeuring van je oude provider.

Kleine- en MKB bedrijven kunnen tot 60% kosten besparen door over te schakelen naar VoIP van VOIPZeker. Wat nóg belangrijker is dat je geweldige service krijgt i.c.m. hoogwaardige communicatiemiddelen en diensten.

Met onze diensten maak je gegarandeerd gebruik van de nieuwste en meest innovatieve technologieën. Wij ontwikkelen dagelijks nieuwe functies en uitbreidingen die meegroeien met jouw organisatie.

Onze meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale zorgt ervoor dat je geen onderhoud meer hebt van een fysieke telefooncentrale en werk je flexibel.

Onze telefonie is een complete, virtuele online telefooncentrale waarmee je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van je hele organisatie aanpast.

Voor een vast laag bedrag per maand bel je via het internet met je eigen telefooncentrale in de cloud. Blijf bereikbaar op kantoor, thuis en onderwerk.

Zaken stoppen nooit, evenmin als onze telefoniesystemen. Onze eigen robuuste datacenters ondersteunen jouw bedrijf met een uptime van 99,999%.

Enkele voorbeelden van VoIP van VOIPZeker zijn o.a. kostenbesparing, stabiele en betrouwbare verbinding, 35+ standaard functies, flexibel en optimaal bereikbaar, HD-audiokwaliteit, géén- tot lage investeringen en geweldige klantenservice.

Voor meer informatie bel je naar 088 066 0550.

Dat is per situatie verschillend. Maak jij al gebruik van VoIP telefonie? Dan is de kans 99% dat je jouw huidige toestellen kunt gebruiken. Zijn er nog onduidelijkheden? Bel dan onze geweldige klantenservice op via 088 - 0660 550 (8:00 - 17:00 uur).

Jazeker. VOIPZeker blinkt uit met haar telecomcheck en het leveren van op maat gemaakte communicatieoplossingen.

Wij beheren dagelijks grote hotelketens, scholengemeenschappen en callcenters. Kijk op onze pagina voor grote bedrijven voor meer informatie.

Jazeker. De Unite telefooncentrale is de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale van Nederland. Met het unieke klik & sleep systeem voeg je visueel direct functies toe en verbind je deze met een pijltje aan elkaar.

Binnen 1 minuut maak je een heel belplan. Lees meer over de functies van de Unite telefooncentrale.