Alles wat je nodig hebt om vandaag aan de slag te gaan

Dé flexibele VoIP oplossingen voor jouw bedrijf

Loading ...

Nog steeds niet overtuigd?

Bekijk alle functies

Krachtige Premium functies - Ongeloofelijke waarde

Extra unieke VoIP-functies tegen de beste prijs.

SMART IVR - € 25,00
Configureer geautomatiseerde keuzeopties. Geef bijvoorbeeld de beller de optie om het klantnummer in te voeren en of stel een andere vraag in het keuzemenu.
Fax to e-mail - € 25,00
Ontvang en verstuur faxen via je e-mail inbox. Wanneer je een fax ontvangt wordt deze in een e-mail als pdf-bestand meegeleverd. Faxapparaten zijn verleden tijd.
CRM-koppeling - Op aanvraag
Volledige koppeling tussen je telefonie, online telefooncentrale en eigen CRM-systemen. Roep klantkaarten op in de vorm van een pop-up en koppel gegevens.
Bedrijfsnaamherkenning - Op aanvraag
De Unite telefooncentrale herkent direct welk bedrijf jou belt en geeft de naam weer in het display van je telefoon, webphone of mobiele telefoon.
Notifier - Op aanvraag
In geval van calamiteiten spreek je een mededeling in en bereik je telefonisch tientallen, honderden of duizenden personen tegelijkertijd.
Wall display - € 25,00
Een VOIPZeker dashboard dat als hulpmiddel wordt gebruikt om belangrijke telefoon statistieken en analyses in realtime visueel weer te geven op een tv.
Pager - € 25,00
Doe een real-time aankondiging aan één of meerdere collega’s via de luidspeaker van hun apparaat. De eenzijdige oproep wordt automatisch tot stand gebracht.
Intercom - € 25,00
Inbellen op één of meerdere apparaten en direct een two-way verbinding tot stand brengen. Het gesprek wordt automatisch aangenomen.
Contact opnemen

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

References
References
References
References
References
References

VOIPZeker Tarieven FAQ's

Je kunt de VoIP gesprekstarieven terugvinden op onze website. Navigeer naar Tarieven in de menubalk aan de bovenkant van de website. Hier vind je alle VoIP beltarieven voor nationaal en internationaal bellen, voor zowel vast al mobiel. Word je klant bij VOIPZeker dan krijg je automatisch nationaal vrij bellen op basis van Fair use Policy.

Alternatieve oplossing VoIP beltarieven


Word je klant bij VOIPZeker dan krijg je automatisch nationaal vrij bellen op basis van Fair use Policy. Verwacht je meer dan 500 minuten te gaan bellen en wil je geen VoIP gesprekstarieven per minuut betalen, vraag dan een belbundel op maat aan. Wij hebben de mogelijkheid om belbundels samen te stellen voor nationale en internationale gesprekstarieven. Handig wanneer je zaken doet met het buitenland. Wil je meer informatie over internationale gesprekstarieven, download het gratis pdf-bestand onderaan de pagina. 

Neem telefonisch contact op met onze klantenservice en doorloop samen een gratis inventarisatie.

Vind gemakkelijk zelf het antwoord op al vragen via onze FAQ pagina's. Wil je meer informatie over de gesprekskosten en tarieven, of heb je een andere vraag? Bel dan naar 088 - 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of mail naar info@voipzeker.nl.

Gesprekskosten en tarieven

 

 

Downloads

VOIPZeker_gesprekstarieven.pdf

De betekenis van VoIP is Voice over Internet Protocol (VoIP). Dit houdt in dat het gesprek over het internet gaat. VoIP biedt verschillende mogelijkheden waardoor gebruikers heel flexibel hun telefonie kunnen inzetten, zolang je maar internet hebt. 

VoIP telefonie is niet automatisch gratis

Ondanks het feit dat de gesprekken van VoIP telefonie over het internet gaan betekent dit niet dat je gratis met VoIP kunt bellen. Je hebt hiervoor altijd een VoIP abonnement nodig en je betaalt net als bij gewone vaste telefonie gesprekskosten. Hoe hoog deze kosten zijn verschilt per provider.

Wat kan je met een VoIP telefoonsysteem?

Met een zakelijk VoIP abonnement kan je ongelofelijk veel kanten op al is dit wel verschillend per provider. VOIPZeker biedt een zeer uitgebreid functionaliteitenpakket waarmee je zowel op mobiel, vast als met je desktop kunt bellen met zeer veel functies en mogelijkheden. VoIP zakelijk van VOIPZeker biedt VoIP oplossingen voor kleine-, MKB en grootzakelijke bedrijven. Bekijk direct alle pakketten.

VOIPZeker heeft de snelste levertijd als het om VoIP telefonie gaat. Jouw VoIP abonnement kunnen we binnen 5 minuten activeren waardoor jij direct kan starten met bellen en gebeld worden. 

VoIP zakelijk

VOIPZeker levert uitsluitend VoIP zakelijk en heeft daardoor zich gespecialiseerd in zakelijke telefonie oplossingen. Daarom zorg VOIPZeker voor de snelste levertijden en kan per direct jouw telefonie omzetten. Nieuwe nummers en belplannen kunnen we direct inrichten. Alleen nummerbehoud duurt iets langer omdat wij moeten wachten op goedkeuring van je oude provider maar nooit meer dan 24 uur.

Dus eigenlijk mag je stellen dat je direct aan de slag kunt met jouw zakelijke VoIP telefonie.

Kleine- en MKB bedrijven kunnen tot 60% kosten besparen door over te schakelen naar VoIP van VOIPZeker. Wat nóg belangrijker is dat je geweldige service krijgt i.c.m. hoogwaardige communicatiemiddelen en diensten.

Met onze diensten maak je gegarandeerd gebruik van de nieuwste en meest innovatieve technologieën. Wij ontwikkelen dagelijks nieuwe functies en uitbreidingen die meegroeien met jouw organisatie.

Onze meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale zorgt ervoor dat je geen onderhoud meer hebt van een fysieke telefooncentrale en werk je flexibel.

Onze telefonie is een complete, virtuele online telefooncentrale waarmee je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van je hele organisatie aanpast.

Voor een vast laag bedrag per maand bel je via het internet met je eigen telefooncentrale in de cloud. Blijf bereikbaar op kantoor, thuis en onderwerk.

Bij VOIPZeker kun je profiteren van voordelige tarieven voor bellen in het binnen- en naar het buitenland. Wordt je klant bij VOIPZeker, dan hoef je je geen zorgen te maken over de VoIP gesprekskosten aangezien je geniet van nationaal vrij bellen. Bekijk hier de pagina met onze VoIP gesprekstarieven en vind de VoIP gesprekkosten per minuut voor nationaal en internationaal.

VoIP gesprekstarieven - belminuten inkopen


Wanneer je klant wordt van VOIPZeker geniet je standaard van nationaal vrij bellen (Fair Use Policy) en alle functionaliteiten van de Unite online telefooncentrale. Bel je buiten je bundel, dan betaal je VoIP gesprekskosten per minuut. Bekijk hier het all-in pakket van VOIPZeker en het overzicht van alle functionaliteiten. Wanneer je een grote organisatie en callcenter bent, of simpelweg meer verwacht te gaan bellen kun je ook belminuten inkopen. Dat wil zeggen dat wij maatwerk service gaan leveren en een zogeheten belbundel voor jou samenstellenen hoef je je geen zorgen meer et maken over jouw VoIP gesprekstarieven.

Wil je meer weten over de VoIP gesprekskosten per minuut, belminuten inkopen of mogelijkheden van VoIP van VOIPZeker en wil je advies over hoe onze diensten jouw bedrijfsvoering kunnen optimaliseren? Aarzel dan niet en neem contact op met experts via 088 - 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl. Leg je wensen bij ons neer en wij geven direct advies op maat. Geheel vrijblijvend!

Bekijk beltarieven

Zaken stoppen nooit, evenmin als onze telefoniesystemen. Onze eigen robuuste datacenters ondersteunen jouw bedrijf met een uptime van 99,999%.

Enkele voorbeelden van VoIP van VOIPZeker zijn o.a. kostenbesparing, stabiele en betrouwbare verbinding, 35+ standaard functies, flexibel en optimaal bereikbaar, HD-audiokwaliteit, géén- tot lage investeringen en geweldige klantenservice.

Voor meer informatie bel je naar 088 066 0550.

Dat is per situatie verschillend. Maak jij al gebruik van VoIP telefonie? Dan is de kans 99% dat je jouw huidige toestellen kunt gebruiken. Zijn er nog onduidelijkheden? Bel dan onze geweldige klantenservice op via 088 - 0660 550 (8:00 - 17:00 uur).

Jazeker. VOIPZeker blinkt uit met haar telecomcheck en het leveren van op maat gemaakte communicatieoplossingen.

Wij beheren dagelijks grote hotelketens, scholengemeenschappen en callcenters. Kijk op onze pagina voor grote bedrijven voor meer informatie.

Jazeker. De Unite telefooncentrale is de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale van Nederland. Met het unieke klik & sleep systeem voeg je visueel direct functies toe en verbind je deze met een pijltje aan elkaar.

Binnen 1 minuut maak je een heel belplan. Lees meer over de functies van de Unite telefooncentrale.