Handleidingen

Hoe kan ik Bria Mobile instellen voor Android?

Hoe kan ik Bria Mobile instellen voor Android?


Met de Bria Mobile VoIP softphone applicatie bel je via je vaste nummer op je mobiel. De app wordt gekoppeld aan onze online telefooncentrale waardoor je zorgeloos bereikbaar bent op je vaste nummer.  Bria Mobile is de vervanger van de voormalige Bia iPhone Edition, Bria iPad Edition, Android Edition en Android Tablet Edition clients. Wij hebben een handleiding gemaakt hoe je de app kunt downloaden en kunt instellen voor VOIPZeker, zodat je met je vaste nummer op mobiel kunt bellen.

Zo kun je Bria Mobile instellen voor Android

De Bria Mobile VoIP softphone app is ontwikkeld door CounterPath Corporation en werkt als universele applicatie die te downloaden is op meerdere platforms. Wij helpen je om de app geheel in te stellen via je smartphone zodat je direct kunt bellen en gebeld kunt worden. Je kunt de app downloaden in de Play Store. 


In de onderstaande handleiding video leggen wij uit hoe je Bria Mobile kunt instellen voor Android

 

Vind gemakkelijk zelf alle antwoorden via onze FAQ-pagina's. Kun je het antwoord niet vinden of heb je meer vragen over Bria Mobile instellen op je Android toestel? Neem dan contact op met onze helpdesk afdeling door te bellen naar 088 - 066 0550 of een e-mail te sturen naar helpdesk@voipzeker.nl.