Zakelijke VoIP telefonie
Maximale service en optimale functies

IP telefonie

IP telefonie wordt steeds populairder, zeker in het bedrijfsleven. Mensen stellen zich de vraag: "Wat is IP telefonie en wat betekent het voor mij?" Deze tweeledige vraag beantwoorden wij hieronder. Daarnaast geven wij invulling in waarom bellen met VoIP beter en voordeliger is dan normale telefonie.

Wat is IP telefonie?

IP telefonie (ook wel VoIP) is bellen via het internet. Spraak wordt via het internet verstuurd en ontvangen. Je kunt met deze digitale manier van telefoneren gewoon naar alle vaste en mobiele nummers bellen. De informatie wordt in een datacentrale verwerkt en doorgestuurd.

Waarom IP telefonie zo aantrekkelijk is voor bedrijven, is doordat er voor elk gebruik wel een aanbieder is. Zowel grote als kleine bedrijven maken gebruik van bellen via het internet. Daarnaast liggen de prijzen van IP telefonie lager dan traditionele landlijnen.

Klantervaringen

Wat zeggen andere klanten over VOIPZeker?
9.6
9.6
VDSL-verbinding nodig?
Doe postcode check!

De ontwikkelingen van IP telefonie

De voortgang in de digitale wereld heeft de ontwikkelingen van IP telefonie sterk beïnvloed. Er kan tegenwoordig meer data worden verstuurd in een kortere tijd dan voorheen. Krachtiger datacentrales en betere internetkabels in combinatie met verbeterde techniek in chips en computers hebben ertoe geleid dat de kwaliteit van IP telefonie nu stukken beter is dan normale telefonie.

Met de verouderde analoge telefoonlijnen kan je slechts één gesprek per lijn voeren. Dit werd verbeterd met de komst van ISDN. Verschillende telefonieabonnementen zorgden voor de mogelijkheid om meer gesprekken tegelijkertijd te kunnen voeren. Zo kun je met een ISND-2 twee gelijktijdige gesprekken voeren. Toch is dit achterhaald wanneer je het met de mogelijkheden van VoIP ofwel IP telefonie vergelijkt. Hiermee is de kwaliteit beter en je hebt geen restricties op het aantal gelijktijdige telefoongesprekken. Benieuwd over wat VOIPZeker als aanbieder van IP telefonie voor jou kan betekenen? Vraag het een deskundige door te bellen naar 0800-0845.

Voordelen van IP telefonie

Er zijn veel voordelen van IP telefonie ten opzichte van normaal bellen. Op zowel het starttarief als de kosten per minuut kan worden bespaart bij VoIP. Uit metingen is gebleken dat de prijzen al ruim 40% lager liggen bij IP telefonie. Voor bedrijven met hoge belkosten is er een belbundel waarmee je vrij en goedkoop tegen een vast tarief kan bellen naar alle vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland. Ook voor het buitenland liggen de prijzen gemiddeld lager bij IP telefonie. Dit komt door het selecteren van specifieke aanbieders.

De functionaliteiten zijn talrijk bij VoIP. Voor mensen die liever telefoneren via hun mobiele telefoon is er de optie voor een softphone. Dit biedt uitkomst voor iemand die geen vaste werkplek heeft, maar wel zaken wilt doen. Met een app op je mobiel kan je hiermee gebruik maken van Voice over IP telefonie.

Zakelijke IP telefonie

Zakelijke IP telefonie is in trek bij bedrijven, mede door de functies en flexibiliteit. VOIPZeker heeft toestellen voor iedere situatie: van standaard modellen tot uitgebreide receptietoestellen en headsets. Ook thuiswerkers kunnen gerust gebruikmaken van zakelijke IP telefonie. Overal waar je het toestel mee naartoe neemt en toegang hebt tot internet heb je de gelegenheid voor bellen met VoIP.

Enkele belangrijke functies voor het bedrijfsleven zijn Fax to e-mail, maar ook nummerherkenning, voicemail en wachtrijen. Keuzemenu's zijn niet meer weg te denken, omdat ze ervoor zorgen dat bellers gericht bij een medewerker aankomen. Bespreek wat zakelijke IP telefonie voor jou kan betekenen en spreek een expert via 088-066 0550.
Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie.
sets

Krachtige online portaal

In de online portaal kun je zelf alle aanpassingen doen in je VoIP centrale. Of je nu een doorschakeling wil instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel.

Flexibel

VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Contracten zonder zorgen

Geen lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Helder en transparant gewoon maandelijks opzegbaar.

Plug and Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en je kunt meteen bellen. Heb je toch hulp nodig? Dan sturen wij direct een medewerker om deze te installeren.

Zorgeloos bellen

Met onze Vrij bellen bundel kun je voor een vast bedrag per maand vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Geen verassingen meer dus op de telefoonrekening!
dialplan
Onbezorgd internetten
Hoge snelheid tot wel 500 Mb/s
Gratis overstap adviseur
100% geschikt voor VoIP telefonie
Vakkundige installatie door onze monteur

MEER PERSOONLIJKE SERVICE

Wij maken graag moeilijke dingen makkelijk. Kom je er toch niet uit, dan staat onze service desk voor je klaar met hulp en advies. Op een persoonlijke manier zonder zorgen.
Stel je alles in 1 pakket samen
Tevreden klanten van VOIPZeker
References

VoIP is het nieuwe zakelijk bellen
Optimale bereikbaarheid , flexibiliteit en controle.

Bepaal zelf wat je nodig hebt en kies het pakket dat het beste aansluit bij je wensen.

Bekijk de pakketten