Wat is Busy Lamp Field (BLF)?

Met Busy Lamp Field ofwel BLF kun je op een VoIP toestel zien of een gebruiker/collega in gesprek is. Het betreffende lampje zal dan, groen, oranje of rood knipperen. Vooral voor kantoren die verdeeld zijn in verschillende ruimtes of waarbij op verschillende locaties wordt gewerkt is dit een erg handige functie. De klant hoeft niet onnodig lang te wachten en kan sneller en beter worden geholpen. De kwaliteit van de telefoongesprekken wordt hierdoor verhoogd omdat je niet meer onnodig hoeft door te verbinden.

BLF is gratis voor gebruikers van VoIP telefonie en je kunt deze optie op vrijwel ieder VoIP toestel instellen. Neem dit mee in de keuze van je VoIP toestel want deze optie is heel erg handig.

Voor veel bellers zijn er ook zogenaamde Expansion modules beschikbaar om het aantal knoppen uit te breiden. Ook zijn er complete sets Receptie toestellen beschikbaar waarmee je wel tot 240 BLF knoppen kunt instellen.

Op de Yealink VoIP toestellen hebben deze BLF knoppen zelfs een dubbele functie. Je kunt niet alleen zien of het betreffende VoIP toestel in gesprek is maar je kunt ook direct als snelkeuze dat VoIP toestel bellen. Ook kun je als er een gesprek binnenkomt het gesprek opnemen namens die collega. Dit noemen we Call pick-up.

Wil je gewoon vrijblijvend advies of een offerte? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via 088- 066 0550 of laat je nummer achter en wij bellen jou terug.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,6
Meer reviews

Wil jij ook click to call?

Wordt klant en start vandaag nog met click to call. Sneller en efficiënter werken is dichterbij dan je denkt! Al 11.000+ bedrijven zoals Etos en Suzuki gingen je voor. Bereken gratis je telefoniekosten uit.

Kostencalculator

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References